Dagene hjemme

Kåpe/ Her Bukse og hoodie/ Ella&il , Sko/ Her


Hva skal man egentlig skrive om? Dagene går, og jeg tror nok alle så og si gjør det samme? Venter, tenker, og håper på at ting skal gå bra for alle <3 Det er i hvert fall det jeg tenker mye på. Men jeg tenker også mye på at det fremdeles er en mye å være takknemlig for selv om dette er en vanskelig tid for veldig mange. Det er litt sånn jeg må tenkte for at dagene skal gå <3 


Vi har felles frokost hver morgen før Lavrans setter seg ved «jobb-hjørnet». Jeg har begge jentene frem til dagen hans er over med jobb. Hver kveld legger vi en plan for hvordan morgendagen skal bli. Hva vi kan gjøre, spille, bake eller så på av film. Så langt går det veldig bra, og mellom slagene tar vi oss en tur ut på lekeplassen rett utenfor. Jeg har jo også min jobb med SoMe, og den får jeg faktisk enda mere tid til nå enn det jeg gjorde før. Jeg er derfor veldig takknemlig for at nettop du tar deg tid til å like, kommentere og swipe up (på IG og blogg) på ting jeg deler og legger det. Tusen tusen takk! 

Håper du og dine har det bra, og at dagene går fint :)

Anja

Skriv en kommentar