Min hverdagssminke på fem minutter

Enkel hverdagssminke på 1, 2 , 3

Jeg liker det enkelt og naturlig, og derfor bruker jeg veldig lite sminke i hverdagen. Tiden på året der jeg nesten ikke bruker noe er fra mai – august- Dette fordi bb-cream og bronze blir byttet ut med sol og den gløden vår/sommerperioden gir. 

I flere år har jeg kun brukt bb-cream fra Dr Schrammek. Den siste mnd har jeg begynt å blande den med beauty blur fra Vita L fordi dette produktet har litt mer glød i seg enn det bb-creamen har.

Beauty Blur/ Her , Bb-cream/ Kjøpt hos Beths.

Sticken fra Bare M bruker jeg under øynene for å fjerne mørke ringer. 

Bare M stick/ Her

Nesten ferdig, og før siste finish påfører jeg bronze pudderet fra Vita L. Dette har vært en favoritt i mange år, og den har jeg faktisk brukt siden 2015. Jeg har selvfølgelig prøvd litt andre merker av&til, men har alltid falt tilbake på denne. Elsker den!

Vita L bronz pudder/ Her

Til slutt legger jeg noen små søte strøk med rouge i skinnene. Den jeg bruker nå er dessverre utsolgt, men jeg har tidligere brukt denne

Anja

Skriv en kommentar