En veldig spesiell tid..

Jakke/ Her, bukse/ Her 

Nyheter – sommerkjoler/ Her


Det er en spesiell tid vi alle er inne i nå – det er nesten uvirkelig. Jeg sa til Lavrans her om dagen, shit, det er jo sånt som skjer på film liksom..

Det vil bli en lang og kanskje treg tid fremover, og vi som som sikkert mange andre sitter med nyhetskanalen på 24/7 mens kids, mat, spill og leker flyter rundt. So far har det gått veldig greit, nesten litt koselig å være oppi hverandre her hjemme selv om jeg merker at det kreves mer av oss som foreldre. Maud er jo som innpåsliten klegg som skal sitte oppi, klarte inni, henge seg på, og som vil ha en leke buddy hele tiden. Hehe. Frøya derimot er en chill og rolig sjel. Hun har jo alltid elsket å leke og dille&dalle alene, kose seg med film, game på Playstaion og innorder seg veldig lett etter hvordan alt er. Det sier jo seg selv at Maud ikke helt helt der enda i en alder av 1 år, haha. Så, jeg er ganske happy med at vi har en liten lekeplass rett uten som slik at hun kan få litt stimulering utenfor leiligheten også <3

Etter at jentene har lagt seg holder Lavrans og jeg fortsatt på våre gamle rutiner. Vi lager litt kveldsmat sammen, rydder litt, finner en film eller fortsetter på serien vi ser på. Akkurat nå har vi begynt på Sons Of Anarchy. Anbefaler den ;) – jeg ville først ikke se den, men etter en epi var jeg solgt. 

Sender en digital klem til alle som er hjemme <3 Dette fikser vi!

Anja

Skriv en kommentar