Ingen hemmelighet, kun en enkel og flawless del av hverdagen.

Annonse Oslo Skin Lab

God torsdag dere :) 

Spoler vi nærmere to år tilbake delte jeg for første gang med dere mitt forhold til Oslo Skin Lab – The Solution. Den lille posen som inneholder kollagenpulveret med nøytral smak og uten tilsetningsstoffer. Kollagenpulveret du kan blande med både mat og drikke, å som er en del av den daglige rutinen. Morgenkaffen, smoothie, havregrøten eller et glass vann. Du velger selv hva du ønsker å blande pulveret i/med.

To år senere sitter jeg her fremdeles og snakker om The Solution, og i dag inkl den også en av mine smoothie oppskrifter. 

Oppskriften holder til 1 stort glass.

1/2 pose med Eldorado mix bær

1 kartong med coconut cream

Fire spiseskjeer med Acai (disse kan kjøpes i poser også)

1 pose med The solution kollagenpulver

En digg og enkel del av hverdagen! Smoothie er aldri feil;)


Så, litt om The Solution for å friske litt opp siden sist. The Solution inneholder type I kollagen som fungerer på hud (mens type 2 kollagen fungerer på ledd). Pulveret er er 100% rent hydrolysert kollagen (animalsk) uten tilsetningsstoffer, og det kan brukes av gravide og ammende, siden dette er et 100% rent produkt. Med alderen handler det mer og mer om å forebygge. Jeg merker (og ser) jo selv at jeg ikke lenger er 19 år. Det handler ikke om å spole tilbake til da vi gikk på ungdomsskolen med et ønske om å se ut som enn 15 år yngre versjon av meg selv. Det handler om å ta vare på huden og kroppen min i den alderen jeg er! The Solution er med på å reduserer og forebygger linjer, rynker og cellulitter. Fungerer på all hud, både ansikt og kropp.

Det finnes ingen mirakelkur der ute, og hvem vil egentlig se ut som en litta babe når de bikker 30? 40? eller 50? det er natrulig med linjer, det er flott å se at kropp og hud har levd og fremdeles lever fordi man tar vare på seg selv både utenifra og innvendig. Sunt kosthold, aktiviteter, rikelig med latter og gode venner, en god hudpleie rutine og et tilskudd av kollagen er kanskje en tanke verdt? Spesielt for oss som har kommet oss litt forbi 20-årene, hehe ;)

Litt om studiene som er gjort på The Solution (og som jeg mener er aktuelt å få med seg) finner du HER

Alle har vi vår egen rutine, og våre egne meninger om hva som er bra for hud og kropp, og ved siden av The Solution er jeg er stor fan av en god latter, spennende mat, trening og en fast hudpleie rutine. Det finnes ingen fasit, men det som ikke er feil er å ta vare på det eneste du har. Nemlig kroppen din og huden din.

Hvis du kunne tenke deg å prøve The Solution med 60% rabatt på første pakke finner du linken her. Som medlem får du deretter 30% rabatt på de neste leveringene. Det er ingen bindingstid og du kan når som helst si opp medlemskapet. Hvis dette ikke er noe for deg, så hopper du bare videre til neste innlegg her inne på bloggen :)

Snart helg, god torsdag og klem fra meg :)

Anja

Skriv en kommentar