Det er uten tvil den beste løsningen for oss!

Annonse for Elfa

FRA BOD TIL WALK-IN

I dag, på dagen, har vi bodd i leiligheten i to mnd. Tiden flyr, og det føles faktisk ut som at vi har bodd her lengre. Kanskje fordi så og si alt er på plass?

Jeg har delt med dere denne lille reisen sammen med Elfa og prosjekt «få boden til å bli en walk-in». Dette rommet som veldig mange har, men som kanskje veldig mange «bruker» feil fordi de ikke ser en løsning. Ikke vet jeg, men jeg føler at den typiske boden ofte blir brukt til å dytte inn esker, jakker og poser. Dere husker jo kanskje hvordan det så ut her før Elfa satte opp hyller og heng? Vi hadde fire klesstativer overfylt med klær, flere store poser fylt med sko, og diverse ting som rett og slett var most inn der det var plass. Jeg hatet å åpne den døren inn til boden, og det var et ork hver gang jeg skulle finne ut hva jeg skulle ha på meg. 

Vi var full og helt avhengig av å finne en løsing for den boden. For boden måtte bli vår kommode, og vårt klesskap. Soverommet vårt har plass til skap, men hvis vi skulle ha prioritert klesskap inne på selve soverommet hadde andre ting ikke blitt noe av. Som stor seng, og tv. 

Boden er vanskelig, men ikke for vanskelig til at Elfa sine løsninger kunne gi oss det vi ønsket. Det alt kommer ann på er hva man har av klær. Vi feks har veldig mye veldig mye klær som må henge, og trengte en løsning som ga oss litt ekstra heng, og hyller til alt annet. Pga ventilasjonsannlegget, høyde på tak og andre ting som spiller inn når man skal sette opp løsninger fra Elfa hadde vi ikke plass til feks skuffer. Men igjen, vi trengte ikke skuffer fordi vi har en kommode ute på soverommet som vi bruker til «småting». For oss var det viktig å få hengt opp, lagt inn i hyller, og plass til sko (fordi vi ikke har plass nok ti gangen).

Walk-in fra Elfa er basert på et Klikk-inn-systemet, hvor det kun er en bærelist oppe ved taket som skrus i veggen. Alt annet bare klikkes og hektes på plass! Den er veldig enkel å bygge om eller bygge på om jeg ønsker det. Systemet bygges opp av seksjoner tilpasset rommet ditt. Vår innredning er i fargen platinum og har fine tredetaljer fra Elfas Décor-sortiment. Vi valgte grått, men du kan også velge det i hvitt.Jeg er så glad for at Elfa ville samarbeide med meg, og at jeg fikk lov til å vise at en kjip bod kan bli noe veldig mye mer. Som jeg nevnte over så er det mange som har en slik rotebod som kun blir det irriterende rommet man dytter inn ting. 

Har du en kjip bod i leiligheten du også? Som du føler er liten, trang og vanskelig å gjøre noe med? 

Da syntes jeg du skal klikke deg inn på Elfa og se om det kanskje er noe for deg også ;)

Anja

Skriv en kommentar