Det dere lurer på – Ukens spørsmål og svar

Outfits/ Her

Hvordan har du det?

Veldig hyggelig at du spør, takk <3 Jeg har det bra, men er litt frustrert om dagen. Mange tanker, og et par skuffelser dessverre. Jobber med å finne ut at det som plager meg.

Kan du samle sammen alle veskene dine og ta et bilde av dem?

Hehe, skjønner at det av interesse, men ingen planer om det. Det får komme hvis det kommer :)

Brukte dere lang tid på å bli gravide? Føles litt som at alle får det til med en gang.

Ja jeg skjønner at det kan føles slik, kanskje fordi de som prøver lenge ikke snakker så mye om det? Vel, Maud var ikke akkurat planlagt så det kom jo som et sjokk, haha ;) Med Frøya skjedde det etter noen mnd. Men bare så det er sagt, jeg kjenner flere som prøver lenge, og lengre enn det. Ikke stress, ikke les forumer, ikke la andre rundt deg fortelle deg hva du skal gjøre, og ta samtalen videre med legen din om du føler for det.

Den gamle leiligheten dere bodde i, er den leid ut?

Ja det er den :)

Fordeler med å bli ung mor? Har lyst på barn tidlig, men føler ikke det er helt «akseptert».

Ung… he he ja, jeg var 25, men vet jo andre som fikk før det. Jeg følte meg ikke så ung egentlig, og Lavrans var jo 21 ;) Men ja jeg skjønner hva du mener. Jeg har jo venner som er ti år eldre enn meg som har barn på samme alder, så det er kanskje flere som venter litt lengre?! Jeg syntes man skal kjøre sitt eget løp jeg. Mange ønsker jo det «pakken» først, før man får barn. Typ hus, bil, mastergrad, fast jobb, osv. Haha vi hadde ingenting av det, eller vi hadde vil da, men Lavrans svømte og jeg jobbet på 1-års kontrakt i Nrk, så ting var jo ikke akkurat «bunn solid» om du skjønner :) Men det har jo gått veldig bra, og nå har vi to barn.

Topp 3 på ønskelisten?

  1. Få lov til å komme inn i Freddie Mercury sitt hus i London.
  2. Kanskje lage en poskast? Det har jeg tenkt på leeeeeeenge, og selv om » alle» har det, så er jeg keen på å prøve i hvert fall :)
  3. Få flere barn.

Sko/ Her (normale i str)

Hvilken parfyme bruker du?

Escada Magnetism 

Kan du vise mer av leiligheten? Interiør? Hvor stor er den?

Ja det kan jeg :) Den er 110 kvm :)

Hva tenker du om at Maud er født så sent på året?

Hehe er det noe å tenke på? Er det noe som er «dumt»? :) Jeg aner ikke, men jeg tenker like lite på det som at Frøya er født i april og jeg har bursdag i juni :)

Hvordan får du så fin hud?

TAKK :) Jeg brukte Dr schrammek i nesten fem år, og i desember byttet jeg over til Elixir. Jeg går til Beths like ved Solli plass, og det er Thao som har ansvaret for huden min :) Peeling, rens, og selvfølgelig gode rutiner med hudpleieserien fra Elixir :)

Ditt beste tips for en lang flyreise til Florida med baby under 1 år?

Vi flydde aldri så langt med Frøya, men flydde MYE med Frøya når hun var 1 år og yngre. Jeg må bare beklage for jeg har veldig kjedelig svar ang dette med fly og kids. Både Frøya og Maud har sovet hele veien, vært rolige og det har gått veldig bra. Har jo alltid med et par leker,  nan, litt småmat, og teppe. Har aldri tatt med enorme mengder med det ene og det andre. Det har gått helt fint med en liten veske med melk, kjeks, og leker. En ting vi alltid har gjort er å faktisk bokke eget sete til Frøya (og nå Maud). I fjor sommer sov Maud på eget sete til Italia, og Frøya er jo «gammel nok» til å chille selv. Så er jo Maud som er den som krever litt mer. Men vi skal til Frankrike i påsken, så får se hvordan det går. 

Tar du noe kosttilskudd?

Nei det er jeg dårlig på faktisk ;)

Har så lyst til å dr apå ferie alene. Hva er dine beste tips?

Bare å gjøre det! Jeg skal på alenetur snart, og jeg eeeeelsker det. Men.. jeg drar alltid til steder jeghar vært før, så jeg føler meg litt «hjemme». London, Paris, Dubai, Køben osv. Alltid greit å ha litt peil på det stedet du skal dra tenker jeg ;) Det er kanskje greit å trives i et selskap? Jeg elsker jo å være med meg sjæl ;) Jeg pleier alltid å finne spisesteder (frokost, lunsj og middag). Så har jeg noen «avtaler» om du skjønner. Når jeg er ute å spiser så har jeg alltid med balder, eller en bok som jeg chiller med mens jeg spisr meg gjennom menyen. Hotellet liker jeg at litt room service slik at jeg kan lage meg en kaffe, kanskje bestille noe veldig sent hvis jeg ser en film, ta en bad, u know, me time er vitkig det og :) Så hører jeg alltid på musikk når jeg går rundt i gatene, hehe. 

Ditt beste interiørtips?

Bli inpirert, men finn og miks din egen stil inn i det du blir inspirert av! Det er nok av de som kopierer alt de ser på SoMo, og til slutt har alle marmor bad og sort kjøkken…. 

Prøver igjen: Kan du legge ut innafor matvarer i clean food?

Hehe ja, men det sier seg også litt selv. Mat som ikke er tilsatt noe går under REN MAT. Jeg har dag i uken der jeg ikke spiser clean food, men ellers er det kun rent. Fiskedisken, kjøttdisken, ALT av grønt, frukt, bær osv. Men jeg kan legge ut det jeg spiser og holder meg til :)

Anja

Skriv en kommentar