Tilbake til sykehuset?

Det er ikke før nå jeg begynner å tenke at jeg kanskje må tilbake til sykehuset. Må jeg det? Hva vil skje? eller vil svaret bli – Alt er perfekt, no worries!? Det begynner å bli en liten stund siden operasjonen på Bærum for å fjerne celleforandring som ble påvist. Etter at de fant forandringen hos meg klikka jo hodet mitt helt med hundre tanker og spørsmål. Heldigvis turte å kaste meg over gyn med alt jeg tenkte/lurte på. Jeg holdt meg unna Google og alle forumene som gir deg verdens verste bekymringer, og ringte heller gyn hundre ganger enn å klikke meg rundt på nettet. Det hjalp veldig og jeg skrev DETTE innlegget som ble et veldig populært innlegg nettopp pga alle de «dumme» spørsmålene jeg stilte og skrev om. Jeg anbefaler deg å lese det om du er redd, tenker mye og har mange spørsmål ang celleforandringer etc.

Mom-jeans (høy i livet) / Alle farger – HER

Salget med -70% / HER


Om to mnd er det seks mnd siden jeg opererte og da er saken den at man skal til gyn for å ta en celleprøve. Jeg fikk jo et brev fra Bærum om at de hadde fjernet alt og at alt var «rent og pent» i livmorshalsen min nå, men… – Du vet de tankene kommer like vel. Ja nå har jeg holdt meg fast til det svaret fra Bærum i fire mnd og nesten følt meg udødelig. Saken er jo den at jeg vet jo at jeg må ta den celleprøven og innerst inne så vet jeg at den helt sikkert er like fin som etter operasjonen. Men du tenker jo selvfølgelig på om ting har skjedd på de fire mnd. Har det kommet forandringer et annet sted på livmorshalsen, har det blusset opp igjen rundt der jeg er operert, and so on. Haha jeg må nesten le av meg selv for jeg det er typisk å ha slike tanker selv om jeg prøver å stenge de ute. 

Jeg har bestemt meg for at jeg ikke gidder å vente seks mnd, jeg bestiller en time neste mnd. Grunnen til det er fordi jeg opplevde at forandringen min ble funnet fordi jeg selv maste om en sjekk, når legen sa at jeg egentlig ikke behøvde. Så hvis jeg ikke hadde tatt den sjekken i fjor når jeg ville, så hadde jeg gått med en foranring fremdeles som kanskje hadde utviklet seg mer. Derfor sjekker jeg meg alltid litt før, og litt oftere ;)

Holder dere oppdatert <3

Anja

Skriv en kommentar