Tid til oss, alle andre og en reise under planlegging.

Jakke (i lin) / Her, Skjørt/ Her (stor i str)


I dag er både dagen og ikke dagen for hodet mitt! Jeg har ligget hjemmt med en del tanker i hodet, jobb, kids, helgen, avlysninger, ferie osv. Nå er det en gooood stund til sommerferien men vi har vel i bun og grunn bestemt oss for å ikke ha noe store greier i sommer som familie. Vi henger hjemme, på hytta, jobber, og sparer opp dager/uker til en annen ferie. Nemlig høstferien. Er det chill vær her hjemme så er det like digg som to uker i utlandet. Saken er den at vi alltid skulle ønske vi kunne reist til et varmt sted når høsten og vinteren kommer, så da kjører vi på med det i år. Med tanke på at vi har en på 1 1/2 til høsten (som sikkert ikke er så gira på en flytur i over et døgn), og vi ikke kan være borte for lenge pga skoleferie osv, så blir det nok mest sannsynlig en vacay til emiratene. «Back home» som jeg så godt kan kalle det, siden familien min bodde der i evigheter og jeg kjenner stedet alt for godt. Mer om det når det nærmer seg :p

Fra venstre – Her, Her, Her, Her

Skjørt/ Her (stor i str)


Etter julen har jeg fremdeles ikke fått tilbake følelsen av at jeg har nok tid til meg selv. Det er alltid noe som skal skje, og selv om jeg planlegger å ikke gjøre noe så kommer det opp noe i hverdagene. Helger ja, det er en ting, men når «alt» skal skje etter jobb og bhg da klikker det litt oppi hodet mitt. I dag er det jobb fra 16-20 og etter det tenker jeg en skikkelig digg middag, en lang dusj og film i sengen. I morgen meldte jeg til Lavrans at det blir innedag med baking (gulrotkake). Da skal jeg bare loffe rundt i joggis, ha på tven, og ikke gjøre noe.

Men vet du hva? Vet du hva jeg savner? jeg savner en klassisk date med Lavrans. Middag og kino. Thats it!

Anja

Skriv en kommentar