Noen tanker fra innsiden!

Jakker/ Her Bukse/ Her – Smal midje, oversize modeller! 


JEG TENKER AT:

– Det blir veldig deilig å ikke våkne til byggemaskiner kl 06 hver morgen! Ah fy f det kjenner jeg spiser meg litt opp. En ting er jo at vi selv har valgt å flytte inn mens de fortsatt bygger ved siden av, men det er lov å si at det har blitt et irritasjonsmoment. Er bare å bite tenna sammen i fire mnd til….haha!

– Jeg ser virkelig frem til de lyse dagene. De dagene der jeg kan våkne opp med solen skinnene inn og jeg kan sette meg ut på balkongen med kaffen min. Små gleder!

– Det er godt for både kropp og sjel å endelig trappe ned på ting om ikke gir meg noe. Folk, eventer, planer, meninger og generelt det som har gnagd inni hodet mitt. Nå er det ingenting som gnager lengre, for jeg har bare logga ut. No hard feelings!

– Jeg lurer på om vi skal droppe hele sommerferien og heller kjøre på med en lang og super smud juleferie? 

– Jeg håper Lavrans dropper det han egentlig skal på bursdagen min slik at vi kan finne på noe den helgen. Roma? Paris med venner? 

– Siden jeg har begynte med clean food og trening igjen har jeg tenkt på Mc Donalds hver kveld. Haha. Heldigvis er jeg ikke «svak» i psyken min så jeg klarer å holde meg unna ;) 

– Jeg har fått litt dilla på dressjakker og bukser til hverdags! Typ bruke dressbukser til hoodie og andre gensere, og ha en dressjakke over en enkel t-skjorte. Chill med classy.

– Skulle ønske jeg kunne gjort ALT ferdig i leiligheten asap! Men nooooo – tar tid, og koster peng. Boooring!

– Irriterer meg over at håret mitt blir «rødt» når den mørke toneren (som har fjernet blekingen) sklir ut. Som dere ser på bildet øverst så ser du min natrulige farger innerst og at det blir varmere utover. Ikke pent syntes jeg og jeg prøver å ha is i magen og la det vokse så lenge som mulig før jeg gjør noe…igjen.

– Gruer meg bittelitt til å dra på den celleprøve-kontrollen om en mnd. SELV OM alt var perfekt etter operasjonen! Aaarh u know, disse tankene.

Anja

Skriv en kommentar