Akkurat da skulle jeg ønske jeg var gravid!

The Jacket – Denne er jeg såpass forelsket i at jeg har den i alle farger. Sort, beige, off-white og en litte røffere brun farge. Den var superduper pop i fjor høst når den kom ut, og dere spurt emeg ofte om jeg kunne legge ut link til den. Nå vet jeg de har fylt på lageret ganske greit, og den nye modellen har også kommet ut. Jeg har både str 34 og 36 denne, og det er oversize modell. Bruker den til alt fra jeans, skjørt og joggis! Med en tykk og god genser kaaaan du bruker den ute nå som det er såpass mildt, men til våren, sommeren og høsten er den just perfect!

Sort/ Her, Offwhite/ Her, Beige/ Her, Ny modell beige/ Her

Fuskepels veske/ Her, Sort mom-jeans/ Her (smal i midjen) / Her


Jeg har en del på planen denne uken, så jeg håper virkelig ikke at vi får en ny runde med sykdom. Alle er litt sånn halveis om dagen. Tett nese, litt hoste, og den greia der! Snork.

Forrige uke fikk jeg kommet meg gjennom alt jeg skulle, og følte virkelig at jeg hadde fikk krysset av alt på listen. Det har jeg ikke følt siden novemeber i fjor, så den følelsen av å endelig være à jour var veldig etterlengtet. Jeg jobbet jo på lørdag i butikken, og i de små kaffepausene vi har pleier jeg å løpe ned til Kaffebrenneriet for å kjøpe en kaffe som jeg tar med opp igjen. Det er en ting jeg forbinner svangerskapet (med Maud) mitt med, og det er rekebaguetten på Kaffebrenneriet. Jeg tipper jeg satt på ute i solen på Kaffebrenneriet to-tre ganger i uken og spiste den baguetten. Jeg elsket den! Når jeg tenker tilbake på det så var det kanskje det som ble min cravings? 

Men, uansett, så sto jeg nå i der i køen for å bestille kaffe, og kom på denne rekebaguetten, meg, iskaffen og solen som stekte i ansiktet mitt. Jeg savnet det. Jeg savnet å være gravid i noen sekunder mens jeg sto der. Du vet når du mimrer, og tenker inni deg – åååe det var så koselig det, det savner jeg. 

Jeg har ikke sett de baguettene på en stund, men jeg tipper at de kommer tilbake når varmen og solen titter frem. Da skal jeg i hvert fall rusle bort, bestille en iskaffe samt en rekebaguett, og sette meg ut i solen.

Anja

Skriv en kommentar