I dag er dagen jeg sjeldent har ellers!

Full dag!

Dagen i dag er full av planer, avtaler og jobb. Jeg er ikke så fan av dager der hele dagen blir spist opp, typ at jeg går ut kl 08, og er hjemme igjen 22. Det skjer sjeldent. Men, i dag blir en slik dag. Jeg liker egentlig å spre ting litt utover slik at når jeg har dager som er litt stille, så har jeg fylt det med noe, men ikke helt opp til randen slik som i dag. Jeg skal inn til byen, og i møte med UI – snakke om 2020, hva jeg tenker, ønsker og hvordan vi skal jobbe i år. Det er fint å legge en plan frem til sommeren, og så en ny plan for siste delen av året i august. Det er slik vi alltid har pleid å gjøre det, typ ha to hovedmøter i året, og så har vi noen småmøter her&der når vi føler det trengs eller vi ønsker det.

Etter Ui tasser jeg bort til Guro for å få tilbake noen av de lyse hårstråene mine, hehe. Jeg har virkelig prøvd å bli komfy med helbrunt hår, men nei,  jeg tenker og savner litt lyse toner oppi hodet! Tanken er ikke å bli 100% blond, men få et litt mer lyst spill i det, og når sommeren kommer så vil håret mitt blir litt mer naturlig lysere også. 

Det blir sikkert noen timer i stolen hos Guro, og det er baksiden av å ville ha lyst hår, haha. Sitte såpass lenge i frisør-stolen! Snork! Men, jeg må jo bare gjøre det. All for that blond hair, haha! Jeg begynner på jobb kl 16 og jobber til det stenger kl 20. Etter det er det bare å komme seg bort til gymmen for litt stryke en times tid, før jeg går gjennom parken og hjem til Oksenøya.  Jeg prøver alltid å gjøre meg ferdig med styrkeprogrammet innen 45 min, men noen ganger blir det lengre fordi jeg ser på mobilen, tar for lange pauser… u know, alt det du ikke skal gjøre når du er på gymmen. Sjerpings!

Jeg har lagd meg matpakke for hele dagen i dag, noe som hjelper både på lommeboken og det å spise bedre. Det er så lett når man er på farta å rive meg seg noe alt for dyrt og usunt. Heia sunne matpakker på farta sier jeg bare!

God torsdag <3

Ps: vet dere vil ha flere bilder av leiligheten, og det kommer – men jeg vil ha det litt mer fiks ferdig først. Ser så halveis ut noen steder :p Gleder meg jo enda mer til å viser dere alle rom MED taklister feks, eller bilder på veggene, små detaljer osv. 

Anja

Skriv en kommentar