Prioriteringer, harde mål, og en drøm som jeg håper blir oppfylt!

2020 jeg er klar!

Føles nesten som det er tirsdag i dag, kun fordi jeg var på jobb i går, og følte at det var starten på en ny uke. Men, så er det fredag og helgen var plutselig her igjen. Det blir jo litt surr i dagene når julen, røde dager og nyttårsfeiringen tar så mye av tiden din kanskje? Jeg er veldig glad for at januar 2020 er her, og vi kastet faktisk ut juletreet for flere dager siden. Så her er vi veldig ferdig med julen, og siste eske med julepynt gikk ned i boden i dag. Jeg er veldig klar for alt annet enn vinter og snø nå, selv om jeg vet at det er et godt stykke igjen til sommerkjolene mine kan se dagslys ;)

Som sikkert veldig mange andre så starter jeg det nye året med å sette meg noen mål. Det høres kanskje kjedelig ut, men ja jeg må jo tilbake til gymmen da vettu. Sist jeg så mølla var jo i juli, så kroppen min har veldig godt av å kjenne litt melkesyre igjen. Ved siden av treningen som kommer jeg til å kjøre et ganske hardt opplegg, hehe. Det vil jo ikke bli hele året, men det vil bli de tre første mnd fra og med nå. Jeg skal tilbake til å kun spise rent! Null kvernet mat, ikke noe sauser/dressinger, umettetfett og alt som gjør at kroppen i lengden blir sliten. Jeg merker jo veldig godt forskjell på kroppen min nå kontra det første halvåret i fjor da jeg «renset» kroppen min ved å kun spise rent. Jeg savner den følelsen, og jeg savner å ha en sterk kropp! Første dagen på trening og ren mat bli på mandag, noe som betyr at jeg må hive innpå med drømmematen min denne helgen, hehe ;)

Allerede i mars skal jeg til Roma, og så tenker vi kanskje en tur til Frankrike i påsken, vi får se. Det kommer litt ann på enkelte ting. Rett før jul sa jeg til Lavrans at jeg en eller anne gang ønsket at vi bare kunne koble ut hele julen og nyttår, å bare reise bort med jentene. Ja jeg vet, jeg som er så julete, men igjen så kunne jeg veldig gjerne også bare ha sluppet alt «maset» som følger med. Lavrans er litt skeptisk til å reise langt, «miste» den typiske julen med snø osv, men jeg er ganske gira på å prøve noe nytt. Det er i hvert fall en drøm jeg håper går i oppfyllelse dette året, selv om det er et heeeeelt år til, haha. Da handler det om å prioritere, planlegge og ikke minst sette til side penger som skal gå til en slik tur. Er lov å håpe… og drømme ;)

Salget hos Nelly finner du HER


Håper du har hatt og får en fin start på det nye året :)

Anja

Skriv en kommentar