En karusell med følelser som har gjort meg sterkere

VELDIG KLAR FOR 2020

God morgen fra Fornebu! Før jeg begynner med alt annet så vil jeg gjerne si at jeg VET at bloggen den siste perioden, og ja kanskje siste 1/2 året ikke har vært helt optimalt. Fra og ha innlegg nesten hver dag, til å kun ha en til to i uken er ikke slik jeg vil ha det. Finnes det en unnskylding her eller er det bare latskap fra min side? Kanskje begge deler, men som dere vet så har det vært mye greier den siste perioden av dette året. Mye sykehus og ting jeg ikke har ønsket å dele, som har preget både motivasjon og glede. Jeg vil bare understreke at alt er bra og jeg har det BRA <3 Men , ja, det ha vært ganske kjipe tider.

Oppi alt dette har jeg jo hatt Maud hjemme, vi har flyttet, og jeg har kanskje tatt på meg litt for mange vakter på den andre jobben. Hovedtyngden min er SOME, og jeg merket at den andre jobben stjal mye av tiden der jeg skulle ha jobbet med blogg feks. Jeg har egentlig ikke så mange vakter, men når noen spør om hjelp så klarer jeg ikke si nei, og jeg stiller opp. Neste år skal jeg bli litt mer obs på hvor mye jeg takker ja til, hehe ;) – for det kan ikke gå ut over SOME slik det har gjort det siste halvåret.

Denne boken her! Den burde alle investere i ;) 

Bestilte denne boken for noen uker siden. Den kom ikke ut før 5 des, og siden posten tar litt lengre tid nå som jeg har flyttet, så fikk jeg den forrige uke. Skal begynne på den 1 jan 2020. Jeg la den ut på IG, etter at flere spurte om den, og boken har siden egen side der du kan bestille den. Du finner siden HER 


Jeg gleder meg til et nytt år med dere, og jeg lover dere at det blir litt annerledes, mye nytt og et helt annet fokus når det nye året er i gang :) Takk for at dere sender så mange fine meldinge rpå Ig btw. Det er jo der jeg har kommunikasjonen med dere, så det er stas å se at så mange tar seg tid til å dele, snakke, og bare si hei til meg :) Fortsett med det!

Anja

Skriv en kommentar