Jeg skal bevise at det er mulig!

Annonse Elfa

Forrige uke var Elfa her for å endelig ta en titt på walk-in boden min. Boden som ikke er en typisk walk-in, eller typisk noe? Kanskje mest et rote rom som blir brukt til å dytte mer og mer greier inn i. Vi hadde en slik bod i den forrige leiligheten også, inne på Frøya sitt rom. Rommet var mye mindre, og jeg prøvde å ha kontroll, men det blir fort til at alt flyter etter at man har vært der inne. Det er et rom som er vanskelig å finne en løsning på, men jeg skal vise at det er mulig sammen med Elfa. Hjemmesiden til Elfa finner du HER! 

På soverommet vårt har vi valgt å ha en komode og den ene tven, slik vi hadde i den forrige leiligheten. Hvis vi ikke hadde hatt boden,så hadde vi ikke hatt plass til alle klærne våres. Eller, vi hadde da måtte ha byttet ut tven og komoden med et dobbelt skap, og satt inn en liten komode langd den andre veggen. Alt i alt er jeg glad i boden på rommet, men den  fungere. Jeg er ferdig med klesstativer som spiser opp plassen, esker, og store møbler som tar mere plass i rommet enn hva du får plass til av klær inni.

hjemmesiden til Elfa står mer om hvordan alle kan få en walk-in uansett størrelse på rommet. Som jeg nevnte over, så er det ikke umulig, men man trenger smarte løsninger. Så har du en bod, eller et rom du vil få til å fungere på en smart måte, kan du ta en titt HER ;)

FØR ROTET KOM INN

ETTER AT ROTET KOM INN

Jeg gleder meg veldig til det siste » ETTER» bilde, og det får dere mest sannsynlig se i januar :) Enn så lenge er får jeg bare rote i rotet når jeg skal finne noe ;)

Anja