Føde vs spysyken!

Kjole (normal i str) / Her, Sko (normal i str) / Her


Endelig føler jeg meg som et menneske igjen. Kroppen min har kommet seg oppigjen, jeghar fylt magen med mat igjen, og alle er ferdig med å ligge med både bakdel og ansikt neddi do! Mmm, spysyken fra h…… tok oss med storm, men heldigvis fikk vi den ikke samtidig. Nå er alle back on track, og jeg er sjeleglad for at dette kom nå og ikke om to uker. Juleaften og spyssyken… ooh lord! Jeg skrev på ig på onsdagen at jeg heller ville ha tatt en fødsel på rappen enn å ha spysyken. Det å kjenne magen og hele kroppen vrenge seg mens du ligger i korka stilling på baderomsgulvet i to dager… fy fader! Den ene ene dagen måtte jeg ta skittentøyskurven som spybøtte. Sier sitt.. – MEN nå er vi ferdig med denne runden, og så venter det sikkert en ny en til neste år. Haha.

Vi har bodd litt over en uke i den nye leilighet og savner ABSOLUTT ikke den forrige leiligheten. Vi venter på seng og sofa som kommer på tirsdag, og da er det ikke så mye mer som «mangler». Elfa kommer i januar og skal begynne på walk-in boden, og Comfort skal smått begynne med det ene badet også i januar. Det er den walk-in boden og badet jeg ser mest frem til å se sluttresultatet av. 

Det har gått mye penger til alt i leiligheten og ikke minst til selve leiligheten, så jeg gleder meg til jan-feb når man kan føle seg litt ovenpå igjen. Det merkes at ting koster, og at alt koster, uansett. Heldige er vi, og dette er en drøm Lavrans og jeg har ventet på lenge. Tenk, vi skulle egentlig ha flyttet inn i april neste år.. – så vi er enormt glade for at innflytting skjede nesten 1/2 år før egentlig innflyttingsdato. Det har jo vært litt trangt, men det har gått veldig fint! Men jeg skal være ærlig å si at jeg hadde nok kjent litt mer på det hvis vi skulle bodd der til april! Med en kid har det vært helt ypperlig, virkelig, men etter at Maud kom så ble det plutselig ganske så trangt, hehe. 

Veske / Her Flere fest-vesker/ Her

Hele salget/ Her


Vi skal være her hjemme i julen har vi bestemt! Nå må vi «roe» oss ned, etter både flytting, og spysyken. Vi skulle egentlig hatt julebord her hjemme i går, og julelunsj i dag.. – men det måtte jeg avlyse. I dag er det ingen planer. Vi skal gjøre det vil. Se på tv, spise det vi vil, tasse rundt i joggis, ta en tur ut. Ingen store planer, og det er ganske deilig. 

Anja

Skriv en kommentar