De aller første bildene etter innflytting, og en stor julerabatt!

Annonse Kalma

VELKOMMEN TIL OKSENØYA

Hei dere :) det har gått i ETT siden torsdag forrige uke. Jeg trodde jo at det «bare» skulle ta en dag å kaste tingene inn i bilen, hive de inn i den nye leiligheten og så var det klart. Haha! Selvfølgelighar det blitt en god del mere en kun det. Vi har fortsatt boden å tømme i den gamle leililgheten (der mye av julepyntet ligger), og sofa, den nye sengen vår, lamper, skap og kommoder mangler. Heldigvis er det ganske mye som allerede er på plass (som dere sikker ser;).

Samme dagen vi flyttet inn kom Kalma på døren med både lamper, bord, stoler, og puter. Hvor fantastisk er ikke det! Hadde det ikke vært for Kalma så hadde vi ikke hatt noen ting å sitte på ;) – Lampene over kjøkkenøyen er til å dø for. Jeg mener, se på de a, de er så flotte og gir hele kjøkkenet og spiseplassen en den wow faktoren jeg har ønsket meg.

Lampene fra Kalma finner du HER

Stolene rundt bordet – LOVE IT! Jeg får ikke sagt nok hvor fornøyd jeg er med spiseplassen og stolene fra Kalma. Jeg valgte å ha Greve stolene i sort på enden slik at det ikke kun ble brunt og beige. Fint at det er litt overganger med lyse og mørke jordfarger når man først ønsker å ha slike farger i hjemmet. For mye sort kan fort bli litt mye, men at de to stolene på enden er sorte gir et kult utrykk på spiseplassen vår. Disse stolene har jeg vært så heldig å få kjøpe før de har kommet i butikk.

De kommer på lager i mars neste år, men jeg har fått en eksklusiv link til dere, som gir dere mulighet til å forhåndsbestille DE BRUNE stolene om ønskelig! :)» 

Med stolene har jeg valgt de flotte Lotus putene i velourfra Kalma også. Disse fins i flere farger, men igjen, jeg kjører jordfarger jeg da, så da ble det beige, hehe.

Som dere ser så mangler det jo en….sofa. Den kommer mest sannsynlig neste uke, og da er det mange puter, pledd, og dill&dall som får plass. Men en ting som er på plass i stuen er det råeste Bali bordet fra Kalma. Jeg tenkte at denne gangen skulle jeg ta et bord ingen andre har (på ig, haha), og som jeg ikke har sett noen andre steder. Det er fint å la seg inspirere av andre, men jeg vil jo ha mitt «eget «og, og dette bordet måtte bli med hjem. 

Jeg nevnte julerabatt i titellen min, og det stemmer! Frem til 17 des får dere -25% på varer fra Kalma via NETTBUTIKKEN! Bruk koden anja25, så blir rabatten lagt inn ;)

Soverommet er fortsatt ganske «halvveis». Sengen er gjestesengen vår, sengegavl mangler, lister osv. Skal ikke ta hele listen her nå ;) – Sengeteppet fra Kalma er på plass, og tror nok jeg må få meg et til i evt grønn til gjesterommet. Pleddene gir sengen det lille ekstra, pluss at jeg er litt over gjennomsnitte glad i sengetepper da, hehe. Rabattkoden anja25 gjelder også på disse, og du finner de HER

Da skal jeg å tilbake til å rydde ut av esker, handle inn småtingene vi mangler her&der, og ta vare å en liten syk jente som er hjemme fra bhg i dag. 

Anja

Skriv en kommentar