En litt annerledes første søndag i advent

GOD FØRSTE SØNDAG I ADVENT 

Det er ikke mange dagene til vi flytter og siden vi har pakket ned veldig mye i leiligheten, er det mye vi «mangler». Som for eksempel adventsstaken. Det ble ingen lys på oss i dag, så vi får ta det neste helg når vi har kommet oss på plass. Vi har også begynt å spise oss ut av leiligheten, så det er ikke så mye å skryte av i både skuffer og skap. Vi hadde akkurat det Lavrans trengte for å bake noen rundstykker til frokst (i salatbollen, fordi alt annet er pakket ned). Med tanke på at ting er litt halvveis her hjemme uten møbler og diverse, så syntes jeg vi klarer vi oss ganske så bra! Det skal bli riiiiimelig godt å komme seg i hus på torsdag!


Som veldig mange andre søndager blir denne søndagen også rolig. Tv-en står på med julefimer og skisport. Frokosten er sen, jentene holder på rundt flytteeskene med lekene sine, og alle går i pysj/joggis. En perfekt rolig julemorgen.

Anja

Skriv en kommentar