En sikker vinner under juletreet

Annonse for Skoringen

UNDER JULETREET

Har du begynt med julegaver enda? Jeg kjøpte den aller første forrige uke, og den var til mamma <3 Jeg er fryktelig glad i å gi til min nære kjære, og jeg liker å bruke tid på både gave og innpakkning. De siste årene har jeg hatt mitt eget lille innpakknings-verksted. Jeg elsker å gjøre meg flid med gavene, pynte og gjøre de innbydene ;) Ja, jeg er kanskje over gjennomsnittet glad i å pakke inn gaver, hehe!


En liten fun fact før jeg går videre her nå; Lavrans går i tøfler hver dag, og når jeg traff Lavrans for mange maaange år siden brukte han tøffler som sko frem&tilbake til svømmehallen (og butikken). Så Lavrans og tøffler er en god match ;) Har blitt noen tøfler opp igjennom for å si det sånn..haha.

De grå tøfflene fra Skoringen finner du HERDe finnes også i en mørkere farge.


Tøfler er en sikker vinner under treet for både store og små. Fint å ha ved sengen når du står opp, deilig å ha på hytta, og praktisk når du skal på butikken (hvis du tenker som Lavrans, hehe). Jeg kan med håndene på hjertet si at jeg har gitt tøfler som gave om ikke hvert år, men nesten hvert år til noen i familien eller noen venner. 

Skoringen har et bredt utvalgt av forskjellige tøfler til de aller minste og de voksne, og har du muligheten kan du også stikke innom din nærmeste Skoringen butikk for en liten titt. I denne linken finner du en oversikt over hvor Skoringen finnes :)

De rosa tøflene fra Skoringen finner du HER

Utvalget av tøfler  / Her

Til damer/ Her


God jul <3

Anja

Skriv en kommentar