Et skritt nærmere bryllupet, en nedpakket leilighet og positiv prioritering.

ALT NÆRMER SEG

Neste uke skriver jeg fra den nye leiligheten. Endelig! Vi har vært innom Ikea for å kjøpe inn noe småting, og begynner å bli veldig klare for å komme oss ut av den gamle leiligheten!

Det merkes på lommeboken at vi flytter, og jeg ser faktisk frem til januar og et nytt år når alle store utgifter er ferdig og det kun er lån å tenke på. Senger, sofa, hvitevarer, skap og alle de tingene du egentlig ikke visste du trengte tømmer kontoen om dagen. 


Jeg har endelig fått sendt en mail til stedet vi ønsker å ha bryllupsfeiringen vår. Det blir en langhelg i Roma, så sted nr 1 på fredag og sted nr 2 på lørdag er så og si boks. Litt er det å gjøre, bestemme, og bli enige om, men nå vet vi i hvert fall prisene og at datoene er ledige. Da blir det bryllup til slutt skal du se ;)

Jeg merker at både hode og kropp kjenner på at det er mange baller i luften om dagen. Jeg fant en dag inni desmeber der vi hadde tid (og der jeg ikke jobber) til å ta middag ute med et vennepar. Uten om det så er det mye tid som går til og kommer til å gå til å pakke ned, pakke ut/flytte inn, vakter på jobben, og julebord med mine foreldre, bursdagsfeiringer osv. Det blir en hektisk men ganske så fin tid frem til 2020 begynner. Det blir litt jul her hjemme og litt jul på Lillehammer.

På nyttårsaften blir det fult hus med venner fra Bergen og flere andre herfra. Så ja..tiden fremover mot nyttår gleder jeg meg veldig til <3

Anja

Skriv en kommentar