I år skal vi klare det igjen.

Annonse Redd Barna

Nå har jeg sittet en god stund og tenkt hvordan jeg skulle starte dette innlegget. Vel, så ble det du leste akkurat nå starten på dette innlegget. Jeg hadde egentlig tenkt å begynne litt agressivt. Typ, fra og med i morgen  har du ikke lengre dunjakken din, vinterskoene i gangen er borte, og den digge kosegenseren i ull har blitt kastet. Og ja, jeg glemte å si at sengend in også er borte. Du må gå til jobb/butikken/skolen UTEN vinterklærne dine, og du må sove på gulvet fra nå av. Men du har sikkert en t-skjorte liggende, en sommerkjole og noen kule Birkenstocks du kunne brukt? Joda hadde du sikkert sagt. Men det blir jo alt for kaldt å gå med nå i november. Ja det er jeg sikker på at det er hadde jeg svart deg. Hva med sengen min sier du. Du finner vel noe annet du kan ligge på.

Så spør jeg deg…hadde du orket å kle deg slik..eller i det hele tatt klart det nå i november, desember, og helt frem til mai? Og hva hadde du brukt som en alternativ seng?

For veldig mange er det ikke snakk om å orke eller å prøve ut å gå «feil» kledd om vineteren. For veldig mange er det slik det faktisk er. For veldig mange er det kun den t-skjorten man har for å «varme» seg igjennom vinteren. For veldig mange er gulvet den sengen man har..

Jeg prøvde jeg. Jeans, og t-skjorte. 10 min uten jakke, på vei for å hente i bhg. Jeg savnet dunjakken min! I vognen satt Maud med ulltøy, lue, votter og en skikkelig varm dunpose. Så da tenkte jeg – det er jo veldig fjernt å tenke at hun bare skulle hatt en kjole eller en t-skjorte på seg hver eneste dag frem til mai. Men for andre små, så er det hverdagen..


Denne julen har jeg et mål om å hjelpe Redd Barna med å varme 100.000 barn – sammen med mine følgere! Frem til 22 des skal jeg hjelpe Redd Barna med å få ut budskapet deres, Varm et barn. I fjor var målet til Redd Barna å varme 75.000 barn, og målet klarte de så aboslutt. I år skal vi klare det igjen.

Pengene fra kampanjen skal varme barn og familier i flyktningeleirer, nyfødte og premature barn, gatebarn og mange andre.

Redd Barna har sin egen nettbutikk der du kan kjøpe en alternativ julegave. Hva julegaven skal være velger du selv. Her kan du kjøpe feks en varm seng (for 275,-), eller en vinterjakke (for 150,-). Det finnes flere julegaver inne på nettbutikken, og hele oversikten finner du HER

Sammen håper jeg vi kan nå målet om å varme 100.000 barn <3

Anja

Skriv en kommentar