Julestemning i en boks og to uker til innflytting.

Inneholder reklame 

God mandag :)

Det snødde når jeg våknet i dag tidlig, men så kom regnet. Ikke veldig julete, så jeg håper snøen kommer tilbake. Mye koseligere med hvite gater.

I dag skal jeg tilbake i frisørstolen for å gjøre siste finish etter sist gang. Jeg har tonet ned håret en del, og er ganske mørkt nå. Siden jeg var så lys fra før av pga striper osv, så må det noen runder til før håret mitt blir akkurat slik jeg ønsker. Jeg har en naturlig kald farge på håret mitt, men nå er det varmt etter første behandling, så den følelsen av «rødtoner» skal bort i dag. Maud blir med..for første gang, hehe. La oss håper hun ikke er helt mark mens vi er der, men siden behandlingen kun tar en time så tror jeg med det vil gå fint.


Pakkingen går sakte, men igjen så er det ikke så mye å pakke. Heldigvis. Innflytting er om to uker, og selv om vi sikkert har en del å drive med etter at vi har overtatt har vi valgt å arrangere både julebord, brunch, og juleverksted. Jeg håper vi bare får sofaen i tide. Greit å ha noe og sitte på ;)

Alt i esken over finner du HER

Julen er den beste tiden jeg vet om. Jeg eeeelsker å pynte, stæshe opp, invitere, og gjøre det litt ekstra når det er jul. Som i fjor, og året før, så blir det stæsh fra Festligeting. De har jo noe av det beste jeg vet, nemlig dachse-crackers ;) Supersøte å dekorere hver tallerken med under festen.

Anja

Skriv en kommentar