Dere lurer – jeg svarer

Har du sluttet helt å trene?

Hehe nei, men kan kanskje virke sånn siden jeg ikke har vært på gymmen på evigheter. Jeg tar det litt med ro frem til jul, men er back on track 1 jan (som sikkert mange andre, hehe)

Hva syntes du om at Instagram skal fjerne «likes»?

Syntes det er helt greit jeg – Likes skaper for mye press, så det der har jeg ikke noe i mot :)

Hvor mye jobber du på den andre jobben din ved siden av sosiale medier?

Jeg jobber alt fra 1-3 ganger i uken, og noen ganger enda mer. Jeg takker veldig ofte ja til flere vakter når jeg blir spurt. Trives veldig godt, og syntes det er superfint å ha et «avbrekk» fra bloggen/Instagram ;)

Skal dere ut å reise noe fremover?

Ja vi skal til Frankrike og til Roma. Det er det som er planagt so far, men kan jo være det blir mer. Får se hvordan lommeboken ser ut etter at vi har flyttet, hehe ;)

Hvordan blir julen/romjulen deres?

Vi skal være hjemme her på Fornebu hele julen, men kaaanskje en liten tur opp til Lillehammer i romjulen. Familien min kommer til oss på julaften. På nyttårsaften får vi besøk fra Bergen som skal være hos oss noen dager, og jeg har tatt noen vakter på jobben. Blir en rolig og fin jul på Fornebu :)

Ser du frem til Maud skal begynne i bhg? og skal hun begynne i samme bhg som Frøya?

Hehe jeg vet at Maud kommer til å digge bhg, så jeg er ganske chill og tenker veldig lite på det. Hun elsker å være i bhg når vi henter F, og har ikke noe problem med å henge med nye mennesker osv. En rolig og trygg sjel. Så jeg ser frem til at hun skal få utforsket «verden» litt mer enn stuegulvet og lekeplassen her på Fornebu. Møte andre småttinger, leke, og ha det gøy. Nei det skal hun ikke :)

Kan du fortelle om en typisk kveld for Lavrans og deg etter at barna har lagt seg?

Akkurat nå (siden vi verken har sofa, salongbord og diverse møbler i stuen) er det mye film eller gaming i sengen. Vi spiser som regel alltid middag sammen, alle fire, så legger jentene seg rundt 19-20, og etter det er det julebrus i sengen. Enten ser vi på film/serie, eller så gamer Lavrans mens jeg jobber med blogg. Så vi er litt «fanget» inne på rommet siden stuen er helt tom, hehe. Litt trist å sitte på gulvet med flytteesker rundt seg. Meeen av&til spiser vi senere enn jentene så da sitter vi rundt spisebordet til vi tar kvelden. Skal vi kose oss ekstra blir det sushi, film og julebrus ;)

Hva pleier dere å spise til middag?

Alt egentlig, hehe. Vi kan spiser mye laks en periode, fordi F spør etter det og elsker laks. Ellers spiser vi noe kjøttkaker, fiskekaker, forskjellige supper med tilbehør, ikke så mye pasta, men en gang i blant. Kyllingretter, med poteter i forskjellige «former» (bakt, mos, puré), og hjemmelagd pizza. Om sommeren går det mye sjømat, og alt fra reker, alle typer fisk, krabber, osv. F er veldig glad i sjømat, og spesielt krabber. Vi spiser ikke så mye rødt kjøtt, men har en biff av&til. Jeg er veldig glad i salater og lager gjerne dette til det meste vi spiser.

Kan du legge ut noen av de «julekjolene» du la ut på IG her på bloggen?

Jepp – ligger to linker under ;)

Glitterkjole/ Her , Sort blonde-set – Strikk i livet (Høy i livet. Omslagsjakke)/ Her (Normale i str)

Har ikke fulgt deg så lenge meg syntes det er så fint å følge deg. Jordnær, real og svarer meg alltid på instagram. Det er hyggelig. Det jeg lurte på var om du kunne delt flere matoppskrifter? Gjerne forskjellige juleretter nå mot jul.

Hei – Så utrolig hyggelig å høre! Tusen takk :)

Ja, vet du, når vi flytter inn og jeg har kommet meg opp fra flytteesker skal jeg piffe opp mat-kategorien her inne på bloggen;)

Lever du av den nye jobben din?

Nei det gjør jeg ikke. Jeg lever fortsatt av sosiale medier :) Jobben ved siden av blogg og instagram er såpass «liten» at den summen jeg får derfra hver mnd går rett til sparing. Jeg ønsket å fylle tiden ved siden av sosiale medier med noe annet, jobbe med mennesker (man blir jo litt alene i denne bloggverden), og bidra på et nytt felt. Jeg har min tid på sosiale medier, men det fyller ikke en hel dag. Så derfor er det veldig kjekt å ha noe mer å gå til :)

Prøver dere å få en nr tre nå?

Her veldig jeg å holde kortene tett ;) Men, det er ingen hemmelighet at vi ønsker en nr tre. Så får vi se om det blir nå, eller om en liten stund. Er ingen menneskerett å kunne få barn (eller flere barn), og noen ganger kan man ikke alltid planlegge det heller.

Er du venn med noen andre bloggere?

Venn og venn, ikke i den kategorien at jeg inviterer de hjem, i bursdager osv. Men jeg har et par bekjente som jeg kan prate litt med via Face/instagram :)

Tenker du noen ganger på hva du egentlig kunne fått for den summen dere har betalt for noe så «lite» ute på Fornebu?

Ja! Absolutt. Men igjen så er det her vi ønsker å bo, og det er den prisen vi må betale for å få den str/plassen vi ønsker og alt rundt (turområder, bhg,skoler, senter, strand, det lokale, nærme byen osv). Vi har et ønske om å tjene litt ekstra på leiligheten, og derfor har vi fjernet mye «standard» og valgt en del tilvalg. Badene skal også pusses opp av samme grunn. Vi hadde e-takst på leiligheten for to mnd og har allerede tjent mye på den. Så vi håper at den vil stige mer fremover :) 

Hva er det du sparer til akkurat nå?

Det går jo selvfølgelig mye penger nå rett før innflytting til diverse møbler, alt vi ikke vet vi trenger enda, haha, og lån. Men, jeg har to ting jeg sparer til og det er to reiser. En til USA med en annen venninne og hennes familie, og en reise med et vennepar :)

Hva er det beste med Lavrans?

Han er ekstremt flink til å bidra hjemme, være kjæreste, ta del i ting som angår oss som foreldre, og han er ikke en jeg må mase på for å få ting gjort ;) Eller, det er noen ganger han må bli minnet på et par ting, men han er en mann som holder sitt ord. Han er en veldig lekende og aktiv far for jentene og tar seg god tid. Han er veldig lik meg når det kommer til vennskap, og er ekstremt inkl og tilgjengelig for dem som behandlig han på samme måte. Han er veldig snill!


Ikke glem å støtt årets Anja Julehjelp HER om du har muligheten :)

Anja

Skriv en kommentar