Dette har jeg gledet meg lenge til å dele!

Annonse Kalma

NY LEILIGHET MED NYE MØBLER

God morgen! I dag våknet jeg opp til skikkelig snøvær utenfor vinduet, en sulten liten Maud, og en dag nærmere innflytting. En god morgen tross det at vi faktisk ikke sovnet før 00.30 i går, hehe.

I dag er det 23 dager til vi overtar leiligheten på Oksenøya, og jeg klarer ikke veeeeente..aaaah! I går begynte vi faktisk å pakke litt ned i esker. Ting fra boden, vinglass og interiør. Planen er å pakke litt og litt frem til vi flytter, så vi slipper å stresse med det rett før vi flytter. Vi har jo solgt det aller meste vi har hatt i denne leiligheten. Sofa, spisebord, salongbord, spisestoler og kommoder. Nå er det kun tre senger, og en sjenk som skal bli med videre til Oksenøya.

Det blir litt å fylle opp, og det skal Kalma hjelpe oss med!


Salongbord fra Kalma finner du HER

Kalma og jeg har inngått et samarbeid, og for meg er dette den beste julegaven jeg kunne fått. Kalma ligger på Fornebu senteret og jeg har siden det åpnet vært innom, snust på både bord, stoler, lamper og interiør. Kalma har det utrykket jeg ønsker og liker på møblene mine, og det at de har valgt meg til å fronte deres butikker gjør meg veldig takknemlig, ydmyk og ikke minst veldig glad!

I første omgang skal jeg dele litt tanker og planer om spisestuen vår. Nærmere jul blir det både konkurranse med premier fra Kalma, planer og ideer om soverom, kjøkken og stue. Så stay tuned. Men først – spiseplassen. Nede i boden har vi et enormt, og massiv spisebord vi kjøpte av mine foreldre som blir det nye spisebordet. Et bord som både er ganske bredt, og som får plass til alle mine nære kjære. Endelig får jeg plass til ALLE gjestene mine :)

MIX IT!

Spisebord stoler fra Kalma finner du HER

Tidligere har vi både hatt spisebord stoler med og uten armlene, men vi har gått for stoler med armlene denne gangen. Fint med en liten mix rundt bordet, og veldig fint at stolene passer både uttrykket og fargen på kjøkkenet, gulvet vårt, veggene i stuen og det feelingen vi ønsker å ha i leiligheten. Ikke helt hytte, men en mellomting av den lune, kompakte stemnigen om du skjønner?

Det som er veldig bra og gir Kalma de ekstra poengene i denne store verden av møbelbutikker, er at det aller meste er på lager. Det betyr at bestilling og levering går ganske fort på mange av varene de har! Jeg har vært så heldig og fått noen prøver på noen stoler som kommer på lager i mars 2020. Det er disse jeg har gått for ;) 

Salongbord har vi også bestilt, og det kommer når vi har flyttet inn. Vi brukte litt tid på å bestemme oss, for det er ganske mange forskjellige typer bord, men vi landet på et jeg ikke har sett noen andre steder ;)

Belysning fra Kalma finner du HER

Siden vi har en veldig stor kjøkkenøy, har vi bestemt oss for å ha to taklamper over øyen. Valget falt på en lampe jeg ikke har sett noen andre har, og som ikke er en «typisk» lampe å ha på et kjøkken. De blir hengt opp samme dagen vi flytter inn, og da blir det også litt enklere for meg å vise dere en helhet av alt sammen ;)

Ha en god start på uken, nyt snøen (det skal jeg;), og så ser jeg frem til å vise dere alt som skjer og står på planen fremover :)

Anja

Skriv en kommentar