Mine fire favoritter frem til nyttår

HVITT, SORT OG GLITTER

Jeg fant frem mine fire favoritter i skapet pr dags dato! Frem mot nyttår er det en del som skjer på «fest» fronten. Julebord, bursdager, og selvfølgelig nyttårsaften. I år tok jeg med denne råfine kjole fra Love Lolita. Ja, noen mener kanskje at hvit kjole hører sommeren til, men jeg kjører på jeg. Det er så mye sort nå om vinteren, så denne hvite kjolen er perfekt til den festen jeg skal på ;) Pluss at det blir nesten som to i en kjole, for jeg kan bruke den til sommeren og.

Håper du liker noe av det under, og kanskje du finner noe du liker :) Ps: Alle plagg og sko er normale i str. Den sorte lange kjolen skal være litt oversized. 

Hvit kjole fra Love Lolita

Glitter kjole. Omslag. Normal i str / Her

Sort lang kjole med splitt på sidene. Normal i str. Fin utringning / Her

Sort kjole med glitter knapper på siden. Normal i str. / Her

Sølv sko. Normale i str/ Her

Støvletter. Normale i str / Her

«Sokke» støvletter. Normale i str / Her

Sorte hæler. Normale i str / Her

Sølv sko / Her 


Anja

Skriv en kommentar