De første bildene av den nye leiligheten

OKSENØYA NEXT

I går hadde vi siste befaring i den nye leiligheten før vi flytter inn 1500m fra der bor nå. Oksenøya here we come.  Det er fortsatt et par småting her&der som mangler, men det typ en list der, og en dørstokk der. Egentlig hadde jeg lyst til å vente til alt var på plass med å vise dere noe, for det føles nesten ut som et skall der nå. Typ kun en naken leilighet uten noe stemning, feeling og uttrykk. Men.. noe må jeg jo vise. Den fine lune fargen på soverommet, det etterlengtede grå gulvet og kjøkkenøyen som blir en drøm å lage mat på.

Når det kommer til soverommene skal vi få opp både nye gulv og taklister med et litt mer eksklusivt preg. Vi skal også male takene inne på soverommene. Det vil gi en enda større helhets følelse, og jeg tror det vil bli «noe annet & nytt» enn det vi så ofte ser hos andre ;) Vi har jo veldig lyst til å ha det lille ekstra, og gå litt bort fra den tyspiske, klassiske og «standard» feelingen disse leilighetene fort kan ha/få. 

Vi har også to bad, og disse skal rives og bygges opp igjen. Når vi kjøpte leiligheten så kjøpte vi for «sent» til å gjøre noe med badene, så derfor har vi standard bad. Fine bad, hel hvitt , men veldig «kjedelige» bad med tanke på at vi ønsker å gjøre badene til vårt eget, med et eget preg. Vi er ferdige med hvite bad, vi ønsker å bruke plassen mest mulig, og vi ønsker et snev av det lille ekstra både på hovedbadet og badet inne på soverommet vårt. Ønsket er at begge bad skal matche resten av leiligheten og stilen vi har gått for. Siden begge bad kommer som «ferdig-bokser» er det ikke bare å sette i gang med alle planer dessverre. Comfort kommer allerede samme dag vi flytter inn for å se hvilke muligheter vi har. Håper vi kan få drømmen oppfylt :)

Følg meg på IG hvis du ikke allerede gjør det, @anjahjohansen – det er der jeg kommuniserer med dere :)

Ikke glem Anjas julehjelp – Spleis finner du HER

Anja

Skriv en kommentar