Den deilige høstmiddagen – Lam, ristede poteter og mos

LAM, RISTEDE POTETER OG MOS

HER HAR JEG:

To pakker med strimlet kjøtt av lam 

En kurv med Perle poteter

Persille

En kurv med Sjampinjong

En kurv med gulrøtter 

Smør

Salt & pepper


Jeg begynte med potetene og gulrøttene. Kok opp begge deler i hver sin kjele. Kutt opp gulrøttene i noen grove biter før du legger de i vannet.

Når alt er ferdig tar du gulrøttene i en bolle med 100g smør. Jeg brukte en stavmikser for å få gulrøttene til å bli en smud mos ;)

Potetene deler du i to og legger i en stekepanne med litt olje. La de freske seg litt brune på sidene før du setter de til side mens du begynner med kjøttet.

Jeg brukte smør i stekepannen, og høy varme når jeg la lammekjøttet i pannen. La kjøttet bli litt gyllent.

Kutt opp persille og strø over maten :)

Velbekomme!

Publisert i MAT

Skriv en kommentar