Siden sist og alt jeg ikke har delt

God morgen :)

I dag er det frost på plenen utenfor. Et sikkert høst og vintertegn spør du meg. Jeg elsker det, og gleder meg enormt mye til den kalde kosen som er på vei inn nå. M har lagt seg igjen etter frokost, så nå ligger jeg i sengen med kaffe, GMN og den store dundyna godt rundt meg. Litt tett i nesa om dagen, men ikke i dårlig form. Jeg er derimot litt sliten i hodet og kropp pga følelser og ting har vært den siste tiden. Jeg skal inn igjen på Bærum om to uker og etter det håper jeg at det blir leeeeenge til neste gang. Alt går bra altså, men det ble litt mer enn planlagt.

I går begynte jeg faktisk å se på juelting, haha! Det er vel slik det er hvert år med meg. Julen kan ikke komme tidlig nok, og jeg har jo allerede planlagt flere ting. Fint å bruke hodet sitt på noe hyggelig så de kjipe dagene med sykehus osv går fort over tenker jeg. 

Jeans (smal og høy i livet) / Her Det STORE salget/ Her


På onsdag kommer det noen å henter sofaen vår, bord og kommode. Det blir litt tomt her før vi flytter om noen uker, men det er fint å ha solgt det vi skal selge før vi flytter. Da slipper vi å styre med det etter at vi har flyttet. Ja.. shitt nå er det ikke lenge igjen og en ting jeg virkelig ser fremt il med det nye soverommet er å våkne opp, skru på GMN, lage meg en te, og ta innover meg den vinterkosen som er i desember. Jeg skal jo faktisk ha juletre på soverommet (og i stuen ja), så jeg går all in for julekosen i den nye leiligheten.

Gleder meg veldig til å vise dere alt :)

Anja