Her bor jeg!

Reklame- Opphold i samarbeid med hotellet Opus XVI!

GODE TANKER, GODE VENNER, OG DET PERFEKTE HOTELLET

God formiddag fra Bergen. Aaaah hvor skal jeg begynne..? Dagen i dag har gått i ett (på en veeeldig hyggelig og ikke stressende måte) så morgen-innlegget mitt kommer litt sent.

Så, hvor skal jeg begynne? Skal jeg begynne med hvor flott  Opus hotell er, at jeg var oppe til 04 i natt, eller at flyturen min var evig lang fordi jeg måtte mellomlande på Sola i går? Vel, jeg kom frem, jeg rakk 30-årsdagen til Lunde, jeg satt oppe til 04 med alle jeg er så glad i, og jeg bor på et hotel med skikkelig WOW faktor! 

Jeg våknet selvfølgelig kl 08 i dag… er det ikke typisk? Du vet de gangene du bare, yes nå skal jeg sove lenge, ingen kids, sen hotell-frokost og u name it. Men neida. Lys våken kl 08! Haha

Lunsj med Lunde, så afternoon tea med Vablum og Didrik, og nå om et par timer skal jeg spise med Simen og Lise, etterfulgt av en tur ut med gutta. Jeg elsker å være busy med å booke inn avtaler med de jeg er glad i, så jeg flyr gjerne rundt hele dagen for å treffe alle sammen!

Jeg føler at det alltid er noe nytt som har skjedd, kommet eller har blitt borte når jeg er tilbake i Bergen. Så derfor er det alltid litt fint å ta en tur i byen hver gang jeg er her for å sjekke litt ut ;) Var forresten borte ved min gamle leiligheten ved Øvre Korskirkeallmenningen for og mimre litt <3

En ting som er nytt for meg er Opus hotell! Et hotell jeg er så heldig å få samarbeide med når jeg er i Bergen. Et hotell som virkelig gir deg en lux følelse med gang du kommer inn. Store rom, høyt under taket, enorme lysekroner, marmor, flotte saler/lokaler til selskap og en wow faktor som få hoteller i Bergen har! En ting jeg digger ekstra med dette hotellet er at de har en liten bit av London her ;) Nemlig afternoon tea fredager og lørdager fra 12-17 i skikkelig engelsk stil! 

En spennende og annerledes «lunsj» neste helg? Book afternoon tea hos Opus :) Ps: de har barnemeny også, så kidsa kan du ta med, hehe :)

Da får jeg svinge meg rundt igjen jeg da :)

Anja