Dato for innflytting!!

ENDELIIIIG! For en uke siden fikk vi vite dato for innflytting, og det er søren meg ikke lenge til! 5 desmeber kl 10.00 kan vi åpne døren, kaste inn tingene våres og begynne et nytt liv på Oksenøyen. Hehe, ikke helt sånn, men nesten ;) Det er deilig med en dato for da kan vi begynne å planlegge når Elfa kan begynne med walk-in på soverommet vårt, når Miele kan levere alle hvitevarene, og Comfort kan begynne med badene! Jeg har også begynt jakten etter flotte taklister for soverommene, så det blir litt ekstra interiør prat fremover ;)

I dag skal vi på befaring for første gang i leiligheten og jeg er enormt spent på hvordan kjøkkenet ser ut, fargene på veggene, gulvet vi valgte, osv. Ventetiden er endelig over, og nå er jeg så lei av å tråkke ned denne leiligheten. Det har gått over all forventning, men jeg merker at nå begynner ting å irritere. Det blir fint for jentene å få hvert sitt rom. Nå har Maud nesten tatt over rommet til Frøya (noe F ikke syntes er så kult), så Frøya har flyttet inn hos oss med lekene sine. Det blir kanskje litt sånn når M skal «ødelegge» og ta alle lekene F vil leke og styre på med , hehe. Da er det fint å lukk døren inn til soverommet vårt så M ikke kommer inn ;)

Linker til alle høst-antrekkene/ Her, Sko/(normale i str) Her

Skal ta dere med inn i den nye leiligheten etter at jeg har fått tatt litt bilder osv i dag ;) Stay tuned!

Anja