De aller første, og en ny spennende hverdag.

Annonse Skoringen Barnas univers

TIME FLIES 

Det er ikke lenge siden jeg skrev at det føltes ut som jeg var høygravid for kun en mnd siden. Jeg føler meg nesten litt for gammel når jeg skriver at tiden flyr avgårde, men det gjør virkelig det. Jeg husker det som om det var i går at jeg  måtte slepe med meg en krakk inn i dusjen fordi jeg ikke orket å dusje stående. Haha! Den tunge magen som struttet ut fra ull klærne mine, og all den tiden jeg brukte på å finne en komfy liggestiling i sengen. Ja..det er snart 1 år siden. 

Tiden frem til M begyner i bhg kommer til å gå like fort. Det er kun litt over to mnd til hun begynner i bhg og den lille jenta vokser fort, spiser godt og begynner å forme seg til en liten person med sin egen personlighet. 

Se på disse søtingene a! Mini boots.

Nye klær i større str, stor appetitt for mer spennende mat, utvide seng, større dyne, og de første skoene når bena begynner å ville tusle litt rundt. Maud fikk noe supersøte krabbesko av Skoringen Barnas univers i sommer, og nå har tiden kommet til å utforske litt de første skoene etter krabbeskoene. Jeg har valgt to litt røffe sko der det ene parret er perfekte nå mot høsten og det andre til vinteren.

Det er jo en god stund siden jeg hadde med disse småttis skoene å gjøre, og jeg kan fort bli litt revet med. Så mye søtt, kult og smått. Alt som er lite er jo søtt, sant, hehe. Men små føtter kan være veldig forskjellige fra barn til barn, og det er viktig at skoene passer og sitter godt på foten. Nå kan ikke jeg akkurat spørre Maud om skoene sitter godt på, men generell info om de første skoene og sko opptil seks år finner du på siden Skoringen Barnas univers. Denne siden er full av tips, råd og alt du måtte lure på rundt sko til de små. Som feks info om passform, gjenbruk/brukte sko, oversikt over str, og sko til barnehagestart.  Inne på siden finner du også blant annet tips fra fysio, og en liten en film med råd om de første skoene til mini. Anbefaler alle å klikke seg inn for å bli bittelitt mer opplyst ;)

Psst-De første skoene og sko opp til seks år finner du HER btw. 

Jeg gleder meg veldig til tiden fremover, og det er ikke bare bhg-start for M om to mnd, men det er også innflytting i den nye leiligheten. Jepp, vi har nemlig fått dato (og klokkeslett faktisk) for når vi kan åpne døren inn til our new home! 

Ha en god start på uken, og en fin mandag :) Takk for at du titter innom <3

Anja