Jeg gidder faktisk ikke!

OM TO MND FÅR JEG VEL BEGYNNE?

Jeg får ofte spørsmål om alt og ingenting på inboxen min på IG. For ja, det er der jeg kommuniserer med dere ;) Spørsmål om alt fra mat, klærne jeg legger ut, ferietips og….trening. Aaaah trening ja. Gymmen. Jeg GIR faktisk penger til gymmen om dagen. Eller, jeg gir jo ikke penger, men jeg kaster vekk penger uten å bruke de. For jeg har ikke trent på evigheter og abo min ruller&går mens autotrekken i minibanken min trekker over 600kr hver mnd. Sure penger…JA! Orker, eller gidder jeg å gjøre noe med det? Nei ikke akkurat nå, og det er bare enormt slapt og dårlig av meg. Jeg har jo en liten motivasjon, men ikke nok til å sprette opp og løpe bort til styrketrening og løpetimer.

Men, jeg har en avtale og en plan med meg selv, og det er å gå all inn når M har begynt å bhg. For jeg merker jo at jeg blir slapp i fisken av å ikke ta vare på kroppen min i form av trening. Det er to mnd til M begynner i bhg og jeg har tiden kun for meg selv. Egentlig burde det blir sjerpings før det, men akkurat nå koser jeg meg så enormt med bloggen, jobben på Me and My C, og sene kvelder med digg mat! Jeg prioriterer alt annet faktisk, hehe.

Jakken er utsolgt. Jaaa I now, men den sorte blir fylt på stadig vekk. Jeg legger ut story hver gang jeg ser den er fylt på btw ;) Så følg med på IG min @anjahjohansen.

De har en annen jakke i beige, den finner du HER – bruker du koden nly15 får du avslag på ALT fra Nly frem til 15 sept ;) Siden finner du HER

Anja