En stor glede med mange små overraskelser

Annonse Goodiebox

Hei mandag, og hei ny uke. 

Forrige uke snakket jeg så vidt om de små tingene i hverdagen jeg savner når Lavrans er borte. Det å se en film sammen, det at han spør meg om jeg vil ha en kopp te, eller bare det å spise middag sammen. De små tingene i et forhold er viktig å sette pris på, og det er godt å kunne kjenne litt på savnet også. En annen ting når savnet kommer krypende er kunne bruke tiden til å bare være alene også, og kunne nye å gjøre de tingene alene også. Alle har godt av å bruke tid på seg selv. Bare være deg, og gjøre det du vil. 

Goodiebox sin september boks «Recharge»

Hver måned betaler du en fast sum på 199 kr inkludert frakt og verdien i din Goodiebox vil alltid være på minimum 650 kr, men stort sett er verdien mye høyere. Abonnementet er helt uten binding. Denne månedens boks har en verdi på 727 kr.


Jeg trives godt i eget selskap, det har jeg alltid gjort. Det er noe med den egentiden og (etter at kidsa har sovnet;) Ta seg en lang dusj/et bad i fred, gå rundt i heimen med morgenkåpe, ta en ansikstmaske feks, bestille take-away, ja… bare lene seg tilbake og ta vare på seg selv!

Hver mnd kommer Goodiebox i postkassen min. Ny boks, og mange nye produkter. Noen kjenner jeg til, andre ikke. Noen produkter er helt perfekte til min hverdag og mitt ønske innenfor hud eller velvære, andre ting ikke. Når det er noe som kanskje ikke treffer helt hjem hos meg har Goodiebox en egen siden på Facebook der alle medlemmer kan bytte produkter seg i mellom. Smart sant ;) Siden heter Goodieswap.

En av produktene i september boksen er denne herlige foam taningen! Nå er det faktisk første gang jeg har prøvd selvbruning, og jeg har kun prøvd den en gang forrige uke. Foamen ser du resultatet av etter 1-2 min, og for all del, husk å vask hendene dine, haha. Jeg tenkte ikke over det etter at jeg hadde påført foamen på bena mine, hehe. (lagt ut litt mer på IG-Story)

Dette er et produkt som absolutt skal få en plass i hyllen på badet, og som skal benyttes enda mer når bena mine blir enda hvitere. Sommeren er jo over, men nå er det all in på skjørt, strkkegenser og en cill jakke. Bena syntes fremdeles og da er det fint at de har litt glød fremdeles ;)

Goodiebox bestiller du HER

Anja