Når jeg savner han..

Hey fredag, og hei helg!

Lavrans dro på racing onsdag kveld, og blir borte til søndag. Så nå er det meg og jentene. Det er deilig å ha litt tid fra hverandre, selv om det kun er for noen dager. Jentene er så snille, så jeg føler egentlig ikke at det er så mye «mer» å gjøre selv om jeg er alene.

Jeg merker jeg setter mer pris på de små tingene når Lavrans er borte. Feks når jeg lå i sengen etter at jeg hadde lagt M og så på Norske Rednecks, da savnet jeg han.  Det er kanskje mest fordi han elsker det programmet, og det har jeg begynt å gjøre og, så da minner det meg om han. Når jeg først begynner å savne han tenker jeg på de tingene jeg ikke ser like tydelig når vi faktisk er sammen. Det å feks ligge sammen under dyna i sengen, se på tv, og at han spør om han skal lage te eller kakao til meg. Det er ikke så mye, men det er nok til at jeg savner han, savner spørsmålet om en kopp te, og setter sånn pris på den enkle kjærligheten i hverdagen.

Nå skal M og jeg kle på oss litt klær, jeg skal drikke opp smoothien min og så er det en tur ut :) Ingen sol, men deilig frisk luft, høst stemning og perfekt for å ta en walk aorund her ute på Fornebu med en kaffe to go ;)

Anja