Tanker om den siste celleprøven.

God morgen.. håper du har en god morgen. Jeg prøver å ha en god morgen, men tankene i hodet dreper gleden min. Jeg tenker alt for mye når noe er litt usikkert, og jeg føler meg litt usikker nå selv om jeg har fått beskjed om ta det helt med ro. Men når man får beskjed om at noe ikke er normalt (eller i dette tilfelle så sier «alle» at det er helt normalt») så begynner tankene i hodet mitt vettu. Hadde ikke jeg truffet Thea Steen, lest hennes historie, fulgt med i avisene, og blitt opplyst om hva som kan skje om man ikke sjekker seg hadde jeg ikke hatt så skumle tanker som jeg har i dag. Dette er bra. Det er bra at jeg har blitt så påvirket av medie-omtalen rundt livmorshalskreft. Ja, jeg blir litt redd, men det er en bra ting for da tar jeg det på alvor og følger opp! Selv om jeg må roe ned disse «nå kommer jeg til å dø» tankene mine, vet jeg at det er mange som tenker dette når alt ikke er som det skal. Som jeg så fint skrev selv for to år siden så betyr ikke en celleforandring at døden banker på døren din. Det betyr at du må følge opp, og huske å sjekke deg fremover.

Åpen og ærlig her i dag, og det er jo egentlig ikke noe å deppe over, men som alle andre tenker man sikkert litt ekstra når celleprøven var litt utydelig for første gang, og man ikke helt ser om det er noe eller ikke. Okei? Jeg har aldri fått et slikt svar fra legen, for alle andre år (ja jeg tar faktisk celleprøve hvert år) har alt vært helt normalt og det har ikke vært noe. Men, denne gangen var det tydligvis noe, og i dag skal jeg til gudsgave innenfor gynekologer som hun i respesjonen så fint sa til meg på telefonen. DET var kanskje det mest betryggende jeg hadde hørt på veldig lenge!

Kjole/ (normal i str) Her Nyheter/ Her

Jeg går jo egentlig til offentlig, men i dag har jeg valgt å gå tilbake til Aleris som jeg benyttet før. Ikke fordi det er privat, men fordi de hadde ledig time mye tidligere enn det jeg fikk hos den andre gyn jeg ble henvist til. Ja jeg kunne ha ventet, men jeg er en person som må få gjort ting fortest mulig, og sepseilt når det kværner tankene mine såpass mye. Da kan jeg ikke gå rundt å tenkte, spørre Lavrans eller tro at svarene finnes på nett alt for lenge. Jeg må få det gjort ASAP slik at hodet mitt kan komme på plass igjen, hehe ;)

Jeg holder dere oppdatert <3 

Anja