En mix av sykehusbesøk, hverdagen og kjærestetid

Kjoler/ Her , Sko (jeg har 38 2/3, og bruker 38 til vanlig) Her , Høst nyheter/ Her


Endelig september og endelig litt kjørlig luft når vi åpner vinduet om kvelden for å få inn litt frisk luft. Jeg elsker å ha det kaldt på rommet, og en av de tingene som faktisk hjalp meg når jeg var kvalm under svangerskapet var å ha vinduet åpent slik at det ble iskaldt i rommet! Masse puter, pysj, en skikkelig fluffy og varm dyne mens jeg får den kalde luften som lukter et snev av høst mot meg… aaah det er så undervurdert det, hehe. 

Med høst kommer alltid (i hvertfall for vår del) den lille forkjølelsen. Jeg blir aldri sånn skikkelig syk, men jeg får den vonde halsen og en litt tett nese. Ingenting å droppe jobb eller hverdag for, men det er alltid kjedelig å føle seg litt halveis når man ønsker å gi av seg selv til både familie, venner og kjæreste. Jeg er jo avhengig av å være sosial, henge med venner, planlegge ting, invitere hjem hit, osv. U know me ;)

Den siste tiden har det vært en mix av både sykehus, kveldsjobb for meg,og litt forkjølelse på hele gjengen, men igjen så vi fått gjort og hatt tid til alt annet vi har ønsket også. Vært ute med venner, spist ute med venner, planlagt litt dates fremover, hatt filmkvelder her hjemme med kidsa, og masse digge middager. 

Til helgen reiser Lavrans vekk og jeg får besøk fra Bergen. Planen var egentlig noe helt annet, men jeg hadde surret litt med helger osv, og hadde glemt at Lavrans var borte fra torsdagen av. Men hey, alt order seg til slutt, og jeg håper at formen blitt litt bedre slik at jeg kan være på topp hele helgen med både kids og besøk.

Anja