Deres spørsmål, mine svar!

Kjole (normal i str)/ Her Salget/ Her


Tanker om barn og skjermtid?

Jeg er ikke en som er spesielt fan av for mye skjermtid. Her hjemme er det veldig lite skjermtid på F. Det siste halvåret har hun ikke sett på barne-tv etter bhg, eller barne-tv i helgene. Det blir heller filmkveld. Hun ser ekstremt lite på tv sånn generelt. Det er ikke fordi vi har noen regler på det, men fordi hun selv ikke ønsker det. Hun vil heller leke. 

Når det kommer til Ipad så får hun kun spille i helgene, eller i bilen når vi skal langt. Når hun først spiller på Ipad så er det ikke fryktelig lenge hun spiller. Hun har heller lyst til å spille Playstation med Lavrans ;) Hun har et par spille som hun spiller alene, og så elsker hun å se på Lavrans game, hehe.

Hvor høy er du?

Jeg er 1.73

Er leiligheten dere bor i nå leid ut til noe nye? og hva er prisen for leie?

Nei den er ikke leid ut til noen nye :) Vi flytter ut i desember (dato er ikke er helt bekreftet enda). Pris i mnd er 20 000. 

Drømmejobben?

Her burde jeg vil si de to jobbene jeg har? Hehe – Men selv om jeg er veldig happy med mine to jobber så har jeg alltid hatt et par drømmejobber i bakhodet. Starte en egen te-café (slike man finner i utlandet med peis, pledd, og en skikkelig lun og koselig atmosfære) , eller vintage butikk/kjolebutikk med antrekk fra utland, gjenbruk, nye, etc.

Når begynner M i bhg?

Hun begynner 2 desemeber :)

Hva er det beste du kan gjøre på en søndag?

Åååh det kommer an på årstiden. Men feks nå, og høsten kicker sånn skikkelig inn så er det hjemmekosen som er best. Planlegge en superdigg frokst sammen med kidsa. Pannekaker med sirup, bake rundstykker, egg, te og masse pålegg på bordet. Se en film i senga med F, lage kakao, og bare kose oss.

Syntes det er skikkelig kult at du jobber ved siden av bloggen selv om du ikke trenger det! Du har to barn, får til og prioriterer alle rundt deg, og fremdeles ser du ingen problem med å jobbe mer fordi du ikke ønsker å surre bort dødtiden din som du selv sier. Det sier litt om hvordan du er og det digger jeg! Heia deg.

Hei du. Det var skikkelig hyggelig sagt. Tusen tusen takk.

Hvor finner du inspirasjon når det kommer til mat du lager?

Jeg bruker mye Instagram, og følger et par kontoer som lager veldig ren og sunn mat. Hvis jeg ikke bruker IG så bruker jeg fantasien, og prøver litt nye ting osv. Som regel blir det en god rett som alle rundt bordet liker, hehe :)

Skal dere reise noe mer i år?

Jeg skal noen turer til Bergen pga et par 30-årsdager, og så skal kanskje F og jeg en tur til London rett før jul. Men ellers blir det ikke like mye reising som det kanskje har vært før, og det er fordi vi har veldig mye utgifter fremover pga leiligheten, nye møbler, alle tilvalg, og oppussing. 

Hva tenker du om andre bloggere med barn som velger å både vise, ikke vise, og ha reklame for barneting?

Jeg tenker rett og slett helt ærlig, dem om det og det er deres valg som jeg respekterer. Lavrans og jeg har valgt å ikke vise barna våres ( ikke fjes, ingen identitet, og ikke gjøre dem gjenkjennelige for omverden) men ha noe reklame. Når det er reklame for enten klær, matboks etc så vet kunden at vi ikke viser mer enn bakhode, arm osv, eller at produkter kun kan bli vist alene uten noe form for «mennesker» involvert. Nå fremover har vi valgt å ikke ha F med så mye mer i reklamer nettopp fordi vi syntes hun er for «stor». 

Det er så mye forskjellig valg og meninger ang dette med bloggere, barn, reklame osv. For oss er det identiteten som er viktigst. Det at ingen kjenner, vet, eller kan plukke ut barne mine fra en folkemengde å si at der er F og M. Andre mener at det hadde vært unormalt å ikke vist noe fordi det er en del av hverdagen, og ja jeg ser den, men for oss er det superenkelt. Det er bare å ikke ta bilder av dem med fjeset synlig. Hvis man hadde satt alle kjendis/bloggebarna i et stort rom med andre mennesker kunne jeg ha pluket ut alle og sagt hvem som var foreldrene. Både babyer og litt eldre kids. Det syntes jeg er skummelt!

Kan du legge ut link til de høstskoene du har tipset om på Ig?

Beige/ Her Grønn/ Her Hvit/ Her (normale i str)

Når skal dere ha nr tre? Spør fordi jeg og samboeren min skal ha en til og det var så hyggelig å følge deg når du var gravid med Maud :)

Hehe, kanskje til jul? En til er veldig ønskelig, men det å få barn er ingen menneskerett og man vet jo aldri hva som kan skje, eller ikke skje. Det er hyggelig å høre. Jeg savner magen litt og ha hyggelige updates på preggo livet, preggo klærn eog alt som følger med ;)

Hva spiser du helst til middag?

Åååh vanskelig, jeg elsker jo så mye!! Men sjømat..jeg eeeeelsker sjømat, men igjen så er jeg fryktelig glad i julemat også. Sushi, en skikkelig digg biff som smelter i munnen, eller kanskje løksuppe. Haha jeg klarer ikke bestemme meg ;)

Er Maud like rolig og enkel som hun alltid har vært, og når legger hun seg osv? Tips? Er mor selv til en på snart 9 mnd, og syntes det er så fint å følge med på hvor chill og rolig du er ang morsrollen. Klem til deg Anja.

Åååe tuuusen takk!! Ja hun er fortsatt veldig enkel og rolig. Spiser alt, sover to ganger om dagen og legger seg i 8 tiden på kvelden. Da legger vi henne i sengen, gir henne smukken og så sovner hun av seg selv. Veldig takknemlig for det. Det gir Lavrans og meg litt ekstra alenetid på kveldene med litt sen mat, film og bare oss to :) Jeg har ingen tips dessverre, og vi har ingen rutiner eller laget/jobbet med noe rutiner for at hun/hverdagen har blitt slik den har blitt. Det har rett&slett blitt sånn av seg selv, og vi har bare «fulgt» henne og hennes matlyst, søvn, og ønsker :)

Skal du ha julehjelp i år også? Jeg kjenner noen som jeg vet trenger hjelp, og som jeg gjerne skulle ha tipset deg om. Du er god og snill du!

Ja det skal jeg, og jeg skal lage en Spleis og Finn annonse nærmere nov-des :) I fjor gikk pengene til barna/sykehusklovnene som måtte feire jul på sykehuset, og de to andre årene har jeg handlet inn mat og gaver til familier. I år kommer jeg ikke til å velge ut like mange familier som før, men heller fokusere på et par som får alt av mat, gaver, penger til strøm, varme klær osv. Jeg lærer litt og litt for hvert år og for to år siden ble jeg lurt av en familie som jeg faktisk konfronterte! Jeg har blitt strengere ang en del ting når det kommer til søknad, informasjon osv, og denne hjelpen skal gå til de som VIRKELIG trenger det og ikke de som bare vil ha litt ekstra.

Er dato satt for bryllup?

Nei, ikke helt, men det blir nok i 2021 :)

Anja