En favoritt under svangerskapet, og en favoritt nå!

Topp/ Her (Litt stor i str) Bukse/ Her (normal)


Jeg får ofte spørsmål om tips til komfy og fine antrekk. Fra både preggos og ikke. I fjor når jeg var gravid ble det et must å kun gå i disse kjolene, eller ulljoggis. Jeg syntes ville føle meg fin, og jeg ville ha det komfy. Preggo-jeans var det siste jeg kunne tenke meg å gå med. Spesielt når det var kaldt, snø ute osv. Jeg syntes personlig at en fin «chill» kjole med strømpebukse er myyye bedre, samt et fint ull-set som jeg kunne bruke til mye mer bare i soafen ;)

Ja, det er kanskje lett å pakke seg inn i stor eklær om vinteren, men det kan man også gjøre med kjoler om sommeren. For meg handlet det om å ikke kun se ut som en sliten preggo med joggis, men å faktisk føle meg fresh og fin i noe komfy!

Dette settet her har jeg hatt i skapet siden magen begynte vokse, når magen poppet for fult, og etter at Maud ble født. Den blir liggende i skapet til magen begynner å vokse igjen tenker jeg, hehe :) Love it!

Settet finnes i grått også / Her


Settet bruker jeg fremdeles, og er an av mine favoritter nå som høsten og vinteren kommer :)

Anja