Etter fire år, blir dette siste gangen.

Jeg begynner å trekke meg mer og mer inn! Det er selvfølgelig digg at solen steker og varmen står på (av&til), men som nevnt tidligere så gleder jeg meg veldig til høsten. Og vinteren ;) Det er snart september og i hodet mitt er det høst, men ute er det fremdeles sommerkjoler og gode grader. Jeg er litt mett på sommer nå, for hverdagen er tilbake, det er ikke noe «ferie-modus» lengre, eller sene kvelder med venner på balkongen. Høsten og den lune tiden kan veldig gjerne komme for min del.


I går satt vi av noen datoer for både høstkos og julebord. Vi har alltid et felles julebord hjemme hos oss, men i år (eller neste år) blir det i januar i den nye leiligheten. November og desember blir to hektigste mnd for oss, men jeg ser frem til det! Vi har første befering i vår egen leilighet i midten av sept. De andre gangene har vi vært i en som er helt lik men i et annet bygg. Da skal veldig mye være ferdig av det vi har valgt av tilvalg. Når det kommer til bad har vi neeesten landet på hvordan det ene badet vårt skal bli, og vi skal i møte for å finne gode løsinger, fliser, osv om ikke alt for lenge. Leiligehten vår er jo nybygg, og når vi kjøpte rakk vi å gjøre det vi ønsket med hele leiligheten (tilvalg, kjøkken, farger, gulv osv), bortsett fra badene. Badene kommer ferdig, hvite og veldig standard. Vi skal «rive» alt og legge helt nye fliser, flytte dusj, bygge badekar, osv. Det blir veldig spennende!

Etter fire år her i denne leiligheten, blir det siste sommer vi sitter ute på balkogen her, og siste høst vi spiser viltgryte her. Nå er jeg så klar for den nye!! Det begynner å bli ganske trangt her hjemme nå ja.. ;)

Anja