Til alle gravide – her er mitt beste tips nå som høsten/vinteren kommer!

Rosa t-skjorte kjole/ Her Dusty pink genser/ Her Rosa kjole med hals/ Her Sort oversized kjole/ Her Hvit skjortekjole/ Her

Beige genser/ Her Rød kjole/ Her Grå stretchy hoddie/ Her Sort oversized kjole/ Her Grå lang kjole/ Her Sort kjole med knapper/ Her

Lyseblå oversized kjole/ Her Leo jakkegenser/ Her Sort genser/ Her Hvit skjortekjole/ Her Brun kjole/ Her Sort kjole/ Her

Ps: de fleste kjolene over finnes i flere farger når du trykker inn på de ;)


Stretchy, kjoler, og kosegensere! For et år siden levde jeg i alt du ser over. Jeg tipset uendelig mye om disse stretchy kjolene, og jeg får fremdeles spørsmål om dem! Derfor tenkte jeg at jeg skulle lagee et innlegg til dere som har en voksende mage nå mot vinteren. Jeg syntes hvert fall det var skikkelig vrient å finne noe som var komfy, og som jeg følte meg fin i. Jeg liker jo jeans, men ikke så godt. Jeg har noe favoritter, men jeans mens jeg hadde en voksende mage… oh hell no! Kjoler som jeg fra før av eeeelsker ble min redning når høsten og snøen kom. Før det ble alt for kaldt gikk jeg kun i stretchy kjoler, og en kosegenser over når det ble litt kjølig. Når snøen kom fant jeg strømpebukser på H&M i xl og fortsatte med stretchy kjolene, kosegensere og kåper som var oversized med knyting i livet! 

Jeg hadde str S og M, og på det siste hadde jeg fremdeles M. Kjolene blir jo brukt en del så de blir litt «løse» etter hvert så derfor passet en M på slutten ;) Jeg kjøpte også 2-3 stk så jeg hadde når den ene hadde blitt slitt ut og fordi de ble utsolgt med gang!

Anja