Dette hadde dere ikke trodd – Den gamle garderoben vs den nye!

Annonse for Elfa

Det er nok sikkert flere tror at jeg har alle skapene her hjemme fulle av klær, og at Lavrans kun har fått to hyller innerst i boden. Hehe, vet dere, Lavrans og jeg har nesten like mye plass i de tre skapene vi har på rommet vårt. Jeg har det ene, han det andre, og i det tredje har Lavrans resten av skjortene sine, jeg har treningstøyet mitt, og Maud har sine ting. Jeg får ofte spørsmål om jeg kan vise garderoben min, og spesielt kjolene mine. Belive me, om noen mnd skal jeg virkelig vise dere garderoben min, slik at dere faktisk ser det som er der. Vi har absolutt ikke plass til alt av jakker, sko, skjorter, vesker og alt av klær til jentene. Vi har esker nede i boden, vi får ikke plass til alt av jakker/kåper i gangen, og vi bruker kjøpsmannsdisken på soverommet til truser, bh, sokker, og diverse. Men det tror jeg vi kommer til å gjøre i den nye leiligheten og.. hmm nja vet ikke helt enda. Men syntes faktisk at det funker fint! Hver sesong flytter vi på klær opp og ned fra boden i kjelleren. Til en viss grad vil vi nok ha noe nede i kjelleren i den nye leiligheten og, men her vi bor nå har vi såpass lite plass at ingenting fra den forrige årstiden får plass når en ny årstid kommer. 

Jeg har EN DEL kjoler (og Lavrans har veldig mye skjorter som også må få plass). Det er vel det vi har mest av, så et ønske om å ha mye «henge-plass» for oss begge er stort! Jeg har også en del kosegensere og hettegensere, så det må også få litt ekstra plass. Når det kommer til topper har jeg så vidt en topp i skapet, men jeg har et par fav jeans, og en del skjørt. Dere har kanskje trodd at jeg har skap på skap med kjoler siden jeg har et tonn med kjoler, men jeg har så lite plass til kjolene mine (som dere ser) at jeg har noen her oppe, noen nede i kjelleren, og noen i boden her oppe. Er ikke akkurat veldig inspo å åpne det skapet der når man ikke ser noe, hehe ;)

Det er vanskelig å planlegge den nye garderoben helt enda siden vi ikke har målt opp, og satt oss ned med Elfa ang løsninger/mål og diverse. Det er et par ting man må ta hensyn til i den nye garderoben som feks sikringsskap, store rør og ledninger.

Men, vi har bestemt oss for design, så det er i boks! Vi skal gå for Elfas nye produktserie Décor. Det er Elfas kjente garderobesystem, men med lekre detaljer i tre. Skuffefronter, hyller og pyntelister som gir en mer møblert og luksuriøs look i garderoben. Det kommer i hvitt og i grått, så siden vi har beige og gråtoner i leiligheten har vi gått for Décor i grått. 

Garderobe er et evig «work in progress», og du blir kanskje aldri ferdig med den?  Nye klær kommer til, og andre klær blir ødelagt, slitt eller går av moten. I tillegg vil man jo ikke ha samme oppbevaringsbehov hele livet. Man forandrer stilen i tråd med trender, livssituasjon og jobb. Så velg et system som er fleksibelt! Et system som kan bygges om, bygges på, og flyttes på. Elfa har en haug av geniale løsninger, så dette blir superspennende!

Ps: Du skal heller ikke undervurdere den lille hverdagslykken det er å ha en fin garderobe. Det er jo der du starter dagen din!

Noen tips hvis du skal gå til innkjøp av nye garderobe/walk-in:

Noen forberedelser

  • Ta alle klær ut av den gamle garderoben
  • Sorter dem (vær litt streng)
  • Lag en oversikt, en inventory over alt du har
  • Se for deg det nye garderoberommet og velg et oppbevaringssystem som vil gi deg best mulig utnyttelse av plassen
  • Lag en skisse av den nye garderoben
  • Pakk ned klærne ferdig sortert når flyttedagen kommer

Om to uker får vi komme inn i leiligheten, og da kan jeg endelig ta med Elfa inn i leiligheten slik at vi kan begynne dette spennende prosjektet! Kjøkken, gulv og maling er også nesten ferdig når vi skal ta en titt så her blir det mye å vise frem til dere :)!!! 

Anja