Kropp og trening siden sist!

Jeg har kommet litt i gang med løpetimer og styrke etter en laaaaang treningspause! Etter fødsel var jeg rett på sak, og hadde en enorm viljestyrke når det kom til å komme seg tilbake til komfy-sonen ang kroppen min. Nå er jeg så og si tilbake der jeg vil være, men trening vil alltid være en del av hverdagen min uansett. Fremover vil det ikke være et mål om å nå noe om dere skjønner, men det vil være et mål å keep it going, ta vare på kroppen, bli sterkere og føle meg vell!

Jeg bruker kun sømløse tights nå :) Denne er en av de billigste og beste jeg har. Du finner den HER. Ellers har jeg to andre som også er sømløse og superdigge. Her og Her. (jeg har str s)


I dag sov M og jeg til kl 0810. Da kom Lavrans og vekket oss før han og F dro i bhg. Jeg merker at jeg tripper litt her hjemme nå, og ser faktisk frem til M begynner i bhg, jeg begynner med litt vakter i butikken, og både høsten og vinteren melder sin ankomst. Dagen i dag blir som den nesten alltid blir, hehe. M er våken nå etter å ha spist, så blir hun trøtt og sover til 12. Etter det er det tur, lekeland, kaffe to go, se på den nye leiligheten, og hjem igjen før jeg henter F. 

Anja