Fordelen med to dobbeltsenger, en uke til den nye jobben, og kveldens høydepunkt!

Nyheter og salg/ Her Sko/ Superga


Jeg ble spurt om jeg ville begynne i den nye jobben min i september, men jeg har så lyst til å komme i gang så sa like greit at jeg kunne komme «med en gang», hehe. En uke til jeg begynner og jeg gleder meg! Jeg har allerede fått vaktlisten for september og det gledes å se at jeg har noen vakter her&der. Det blir gøy, spennende og deilig å bli «jobb sosial» igjen, og ikke minst ha litt flere baller i luften ved siden av bloggen. Det er jo ingen hemmelighet at det fort kan blir «ensomt» når man kun sitter alene sammen med macen sin i flere år selv om man ikke direkte er ensom om du skjønner. Men, jeg personlig har savnet et jobbmiljø og den kommunikasjonen jeg hadde før jeg begynte å blogge. Jeg er fortsatt glad i bloggen min, så det er ekstra fint å kunne gjøre to ting i hverdagen som gjør meg både happy, kreativ, og ikke minst fyller dagene mine positivt! Jeg fikk en melding her om hvor mye jeg tjente på den nye jobben (rart dette med inntekt og penger. Det skal alltid være et tema;), hehe, og svaret der er.. jeg aner ikke. Haha. Jeg har faktisk ikke snakket om det, og jeg legger heller ikke så mye vekt på det. Hadde aldri delt det uansett. Inntekt for meg er en privatsak, ikke noe man slenger ut med til hele internett. Anyway, andre har spurt om jeg kan legge ut bilder av klærne som er i butikken osv, og det kommer jeg nok garantert til å gjøre! 

F har fått seg dobbeltseng, og ja den fikk faktisk plass inne på rommet hennes. Den sengen skulle hun få uansett når vi hadde flyttet inn i den nye leiligheten, men vi kjøpte den nå vi! Fordelen med den sengen er jo at jeg eller Lavrans kan sove sammen med henne fordi vi syntes det er kos, eller når jeg må ha det helt musestille fordi jeg ikke får sove. Jeg hører jo alt, så noen ganger våkner jeg hele natten fordi Lavrans snur seg, hoster, eller snakker i søvne. Da sender jeg han inn til F, og så får jeg sove heeeeeelt stille, hehe :P

Jeg vil jo kanskje si at sensommeren er i gang? Eller?. Jeg elsker jo sommer, men kaaaanskje litt mer høsten. Ja jeg tror det. Jeg er forelsket i hyttekosne, peisen, store gensere, den kjølige luften som blander seg med varmen fra solen, viltgrytene, fargene, og ikke minst kakaoen til Lavrans! oooh, jeg drakk det hver kveld i fjor frem til jeg fødte M. Lavrans kjøpte inn forskjellige sjokolader, kremer, og mixet&trikset en ny kakao hver kveld! I går lagde han den første siden i fjor høst, og flere skal det bli! Er det beste han kan lage til oss når jentene har lagt seg og vi skal kose oss! Blir kveldens høydepunkt i hele høst ;)

Lurer du på noe finnes jeg på Instagram, eller så kan du logge inn med id for å kommentere :)

Anja