Uten å overdrive.. det har skjedd noe helt vilt!

Bluse/ Her (jeg har str 36), Skjørt/ Her (jeg har str 36) – Salget/ Her

Hva hadde du gjort om det plutselig var et beløp på kontoen din som var så stort at du ble helt satt ut? Typ, så stort at du seriøst håpet at endelig hadde vunnet i Lotto, eller arvet noe fra en ukjent oldemor fra utlandet. Du vet de spam-mailene man får av og til om at du er den heldige vinneren av 10 millioner kroner.. aaah tenkt om alle disse tingene faktisk skjedde. 

Vel, det har skjedd med meg! og jeg trodde seriøst at jeg skulle dævve!!

I går da jeg var inne på kontoen min så jeg plutselig at jeg hadde et enoooooormt beløp inne på sparekontoen min. Et beløp jeg selv aldri har spart! Det jeg skjønte med en gang var at noen hadde overført til meg, og jeg regnet med at de mest sannsynlig hadde overført feil. Men igjen, det skal ganske mye til å overføre feil. Man må jo godkjenne, pin koder, id koder osv. Jeg sjekket navnet på personen som hadde sendt alle disse pengene og søkte personen opp. Jeg hadde ingen kjenskap til han, men håper jo kanskje på at det var en som ønsket meg lykke til med ny leilighet, haha.

Jeg ringte personen flere ganger, men fikk aldri noe svar. På overføringen sto det ikke hvilket konto-nr det kom fra, og banken min har ikke døgnåpent så var ikke stort mer jeg fikk gjort. I dag ringte banken min og hun damen som ringte hørte ganske stressa ut, hehe. Jeg skjønte jo hva hun skulle si og hva hun ønsket, og jeg fortalte henne at jeg hadde prøvd å ringe personen flere ganger. Tydeligvis måtte de ha min godkjenning til å overføre beløpet tilbake til personen, og den godkjenningen fikk de selvfølgelig. Men, det var litt av en følelse jeg hadde i en liten stund der. Tankene om at det faktisk var mine penger, eller at noen ønsket meg godt og bare slang over et helt vilt beløp, haha. 

Ja ja, tydelig kan slikt skje, men er vel bare på film man kan beholde pengene ;)

Anja