Navnefest til Maud, USA-ferie og minner for livet!

Annonse Optimalprint

God morgen :)

For en helg det har vært! Vi har hatt besøk fra Bergen, vært på beachen, spist masse digg mat, og solen har varmet oss hele helgen. I dagene fremover er det ikke meldt like fint vær, så derfor var det ekstra fint med en helg som dette!

Selv om jeg er veldig glad i sommer, er jeg fryktelig glad i høsten..og vinteren. Jeg syntes det er fint med årstider, men den perioden fra januar til mars, den er kjedelig. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg ser frem til høsten nå. Det gjør jeg alltid etter en lang sommer, og i år føler jeg at sommeren har vært ekstra lang siden vi hadde ferie såpass tidlig. Høsten for meg er hytta, lam, rødvin, gryteretter, peis, alle fargene ute, den gode strikkegenseren og den kjølige friske luften selv om solen titter litt frem. Men best av alt er jo julen, haha. Jeg elsker jo julen mer enn noen annet, men det er litt tidlig å begynne og snakke om nå kanskje, bortsett fra en ting som skjedde i julen i fjor.

NAVNEFEST!

Lille M, som hadde termin 24 desember. Bare det å få termin på juleaften var jo en drøm for meg, og jeg hadde lett fått en julebaby til med termin på julaften, hehe :) Nå ble ikke M født på julaften men noen dager før. Tenk da.. det har snart gått 1 år siden hun ble født. 

Lille M skal ha navnefest slik som lille F hadde. Vi slår sammen bursdagen hennes og navnefesten. I den forbindelse har jeg allerede laget invitasjoner hos Optimalprint som et enormt stort utvalgt på både navnefest/dåpsinvitasjoner! Optiamlprint har egen hjemmeside, og egen app. Det fine med å benytte appen er at du da får gratis frakt. det får du ikke via nett ;) Koden anja55, gir deg -55% rabatt på alle produkter i hele august btw, og rabatten kommer med automatisk via den unike linken min.)

Jeg lagde kortet enkelt, og slik at jeg kunne skrive på sted, dato, og generell informasjon direkte på kortet. Pluss to søte bilder av M for å gjøre kortet litt mer personlig. Kortene er super-easy å lage og alle kortene kommer med forslag til tekst, men det kan man forandre om ønskelig.

SOMMERFERIE

I fjor var vi to uker i USA. En ferie jeg lenge har ønsket å ta med lille F på nettopp fordi mine foreldre gjorde det samme når jeg var liten. To ganger dro vi til USA, og jeg tenker at det blir en tur til når lille M er gammel nok. Mamma lagde et par album fra de to turene, og det er jeg superhappy for. Det er noe med det å ha bilder å se tilbake på. Jeg skulle ikke være noe dårlige, og måtte selvfølgelig lage et USA album fra vår tur også. Jeg har tatt vare på billetter, bilder vi tok i parkene og andre småting fra turen og limt de fast i albumet. Slike album varer så lenge, og jeg håper jentene setter pris på sånt når de blir eldre!

Fotoboken jeg lagde var veldig enkel å lage! Optimalprint sine sider er lett å forstå! Her velger du rett og slett det produktet du ønsker og laster opp bildene dine direkte fra pc/mac inn der hvor bildene skal være i boken. Du slipper å trykke deg rundt, lagre, justere osv. Ønsker du å lage en bok fra ferien du også, gjelder koden min på dette også. Du kan lage den på nettsiden eller på appen. Som sagt er det gratis frakt via appen. Rabattkoden er anja55 og gir -55% avslag på alle produkter ut august.

SOLLI-JOHANSEN 2020

Så måtte jeg selvfølgelig ha en ny kalender som jeg kan henge opp i den nye leiligheten! Her har Optimalprint også et enormt stor utvalgt og som fotoboken og invitasjonene er den veldig enkelt å lage. Her gjelder også rabattkoden min anja55 ut august. Siden finner du HER


Ønsker deg en fortsatt fin sommer, og en god start på ny uke :)

Anja