Kjipt, men etterlengtet!

Kjole/ Her (jeg har 36), Salget/ Her


Etter en lat, solfylt, god, og nydelig helg med kidsa, og besøk fra Bergen er jeg klar for en litt «kjip» uke. Jeg er bittelitt mett av solen nå, så jeg ser faktisk frem til en uke med litt regn og skyer. Det gar vært litt etterlengtet etter alt for varme netter og en vifte som har jobbet på i 24/7! Jeg ser jo som oftes kosen i det meste, så når regnet melder sin ankomst er jeg rask med å handle inn te, finne frem lys, pledd,   avtale filmkvelder med Lavrans, og lage noe annet en grillmat. Jeg koser meg virkelig med dårlig vær. Men når det er sagt, varer det i en evighet blir jeg lei jeg også, hehe ;)

Jeg (og M) har litt planer hver dag hele neste uke. Eller M må jo bli med meg uansett, så er jo egentlig kun meg. Lege, kiropraktor, helsestasjonen, tannlegen, og gymmen. 

Jeg liker at hverdagen er tilbake! :)

Anja