Etter snart 8 måneder hjemme med M!

Tiden flyr aaaalt for fort! Tenk, om under fire mnd begynner M i bhg. Jeg gruer meg ikke, og tenker at det blir fint for henne å henge litt med de andre småtrollene, komme inn i litt bhg-rutiner og få seg litt venner, hehe. Hun eeeelsker å være med å hente F i bhg, og blir helt gal etter de andre barna, lekene og alt som skjer der. Det lover jo godt ;)

Etter snart 8 måneder hjemme er det mye som har skjedd, og jeg har kost meg en del. Jeg er jo ikke den typiske husmoren som syntes det er liiiike gøy alltid å dille&dalle hjemme, men det har gått overraskende bra. M er enkel å være med. En blid og rolig liten jente som ligner veldig på søsteren sin. 

Jeg fortalte jo dere at M skjønte ikke helt skjønte greia med mat på skje. Litt irriterende var det jo i starten, men jeg bestemte meg bare for å ikke pushe eller stresse, og heller bruke tiden til hjelp. Hun spiser jo alt, men hvis det kom mat på en skje da spyttet hun det ut igjen. Men plutselig for en liten stund siden så gikk alt ned…med skje. Grøt, gryteretter, pasta, u name it. Så nå er skjeen innafor og flasken brukes myyye mindre!

Kjole/ Her (Jeg har 36). Finnes i Gul og Svart. Denne kjolen er den «nye» modellen, men de gode gamle finner du Her.


Ha en fin fredag, nå skal jeg snart opp til Bærum sykehus :)

Anja