Nye planer om bryllupet, resten av ferien, og en spontan familieferie!

Inneholder bildereklame!

NYE TANKER, HEIA SPONTANITETEN OG EN TIDLIG MORGEN.

Kl er 06.07, og jeg har allerede vært våken siden 05.15. PLING så var jeg våken. Om sommeren våkner jeg ofte tidlig, fordi det er så lyst. Det hjelper ikke med sovemaske (fordi den faller av i løpet av natten), og når jeg først er våken, da er jeg våken!

Det er litt morsomt å tenke på at Lavrans og jeg egentlig skulle ha giftet oss 4 august i fjor. Men vet du, jeg er veldig glad for at vi ikke gjorde det og valgte å utsette på ubestemt tid. Drømmen om å gifte seg før jeg ble 30 gikk jo aldri i oppfyllelse, men det gjør meg ingen ting. Valgene vi tok ang sted, lokalet, gjester, ja alt som følger med i et bryllup er veldig forandret i dag. Hvis vi skulle ha giftet oss i dag hadde vi ikke valgt noe av det vi ønsket for et år siden, og heller ikke for et 1/2 år siden. Derfor er jeg glad for at vi fortsatt venter med å gifte oss, fordi tanker, drømmer og hvordan vi vil ha det forandre seg med tiden. Men, en dag lander vi på noe, og da håper jeg at vi ikke angrer på valget. Drømmen, ja eller tankene rundt brullupet vårt nå er det helt motsatte av det vi tidligere har tenkt, og plutselig er utlandet tilbake på planen. Plutselig ønsker vi ikke lengre et stort lokale, masse ballonger, dj, og den typiske brullupsdagen de aller fleste går for. 

Denne uken er det meldt skikkelig sommervær, og da kan man på en måte føle litt mer på den feriefølelse her hjemme også. Er det dårlig vær er det fort gjort å ønske seg bort til et varmere og finere sted. Ingen syntes det er stas å sitte på hytta mens det bøtter ned, eller gradestokken viser 13 grader midt i juli! Joda det er kos med en regndag, film og te i senga, men ikke hver dag. For oss blir det Fornebu, hytteturer, kino, middager ute, og vin på balkongen resten av ferien/sommer. Hadde jeg vunnet i Lotto hadde jeg dratt med meg alle i familien på ferie hver dag, hehe, men nå er det en ganske så fin leilighet som venter på oss til jul, så mye må prioriteres der også!

Planen var jo at vi egentlig skulle ned til Frankrike i slutten av august. Foreldre til Lavrans har kjøpt et enormt stort hus, ja betegnelsen villa er vel mer riktig å bruke her, som de skal pusse opp (hage, aller om, basseng osv). Det er et gammel hus, romantisk hus, og hele stedet er bare helt…wow. Vi gleder oss enormt mye til vi kan dra ned etter at ting har falt litt mer på plass for dem. Det er en del som skal gjøres. De har nemlig valgt å flytte ned dit for å holde på med dette stedet, og med tiden tilby andre å bo/bruke stedet også. Så når vi skal besøke svigers, så blir det Frankrike ;) 

I går kveld bestemte vi oss for at vi skulle dra opp på fjellet i dag, så nå sitter jeg her og venter på at de andre skal våkne. Jeg har begynt å pakke litt, og skal snart lage meg en kaffe.

Hytta på Sjusjøen er et perfekt sted å være på sommeren også, selv om min favorittperiode der oppe er om høsten. Vi har lagt litt planer om å besøke besta & besten, ta en dag på Maihaugen, Lilleputthammer og Hunderfossen. Kjenner jeg gleder meg skikkelig, for jeg har faktisk aldri vært på Hunderfossen (som jeg kan huske?). Jeg vurderte om jeg skulle diske opp med viltgryte mens vi var der oppe, og selvfølgelig tenker jeg på det siden jeg forbinner hytta på fjellet med høstmat osv. Men nei, vilgryten får vente til bladene faller og den fine høstfargen kommer. Hehe

Det ble en spontan liten familieferie dette her, men hey, hvorfor ikke være litt spontan? Jeg elsker å være spontan, impulsiv og bare gjøre ting sånn plutselig! Vi tråkker jo ned Fornebu nok som det er, og det er jo bare superdigg å ta seg noen dager på fjellet nå som vi kan!

Anja

7 kommentarer

 1. Kanskje et teit spørsmål, men har du tips til gode truser/hipstere i bomull, som sitter som de skal?

  1. Anja Johansen

   Hei hei :D jeg bruker noen heeelt tynne fra H&M. Disse : https://www2.hm.com/no_no/productpage.0470789019.html

 2. Så hyggelig å møte deg ved kaffedisken! Mente det jeg sa: Stå på og fortsett med den gode jobben du gjør!

  1. Anja Johansen

   <3 <3

 3. Så deg og den fine familien din i dag. Skulle sagt hei men feiga ut. Nyt ferien.

  1. Anja Johansen

   Så hyggelig:) møtte flere blogglesere i dag faktisk;) du får komme bort neste gang :)

 4. Anja Johansen

  Ååee Hehe, jeg skulle selvfølgelig ønske at Norge hadde flere smaker fordi utlandet har et enda større utvalgt. Meeeen jeg er veldig glad i en som er type icetea (fersken). Finnes ikke Norge :/ men av de som er i Norge er jeg mest glad i den med appelsin;)

Kommentarfeltet er stengt.