Dr Schrammeks must have reisekit i sommer! (giveaway)

Årets sommerkit!

I år som i fjor, har Dr Schrammek et reisekit fylt med det du trenger i sommer og på reise. Helt siden jeg begynte å bruke Dr Schrammek for snart fem år siden, har jeg sjeldent dratt med meg full size produktene når jeg har vært på ferie. Som dere vet fra før av, er jeg en skikkelig tilhenger av håndbagasje ;)

Årets reisekit fra Dr Schrammek innholder det du trenger når solen treffer huden, om du enten er bortreist eller hjemme, og når du trenger en liten «metime» når solen går ned. 

Og du, før jeg forteller litt om produktene, følger du meg på Instagram? @anjahjohansen heter jeg der, og i dag gir jeg nemlig bort dette reisekitet til en av mine følgere ;)

Du får med rens, ampuller, rensende detox maske, pleiende nattkrem og effektiv solbeskyttelse sørger for at huden blir optimalt tatt vare på gjennom ferien.


OPTIMUM PROTECTION CREAM SPF 20 15 ml

Dette er den dagkremen jeg har tipset dere om tidligere, og som jeg bruker hver dag gjennom sommeren. Endelig kom den i reise-str ;) Dagkremen beskytter blant annet mot mot UV-stråling, og tidlig aldring. Perfekt beskyttelse på ferie med beroligende og fuktgivende virkestoffer.

BLACK CLEARING MASK 15 ml

Her er masken dere har spurt om før. Av de mange ansiktskmaskene jeg har fra Dr Schrammek er dette favoritten. Den tar bort talg og forurensning huden blir utsatt for, og etterlater en ren og klar hudoverflate. En perfekt detox for huden. Anbefales en gang i uken på renset hud.

SPECIAL CARE CREAM 15 ml

Bestselgeren Special Care Cream er kraftig beroligende, fuktbalanserende og pleiende dag- og nattkrem. Det er denne jeg også bruker de dagene etter at jeg har tatt GreenPeel blant annet. Kan brukes som en «aftersun» i ansiktet.

SENSIDERM CLEANSING SOLUTION 15 ml

Tre-i-ett løsning som fjerner make-up og smuss uten å bruke vann. Sensiderm Cleansing Solution er svært skånsom og styrker huden. Påføres med bomullspads og kan brukes både om morgen og kveld.

ANTI POLLUTION AMPULLER 2 ml á 2 stk

Super ampullekur til storbyferien eller som kur 2-3 ganger i året mot miljømessig stress. Påfør 1/2 ampulle morgen og kveld som serum under dag-og nattkrem.

BLEMISH BALM prøve á 2 stk

Foundation over solkrem for glød og ekstra solbeskyttelse med fysisk filter. Det er denne jeg brukes hver dag, året rundt! Jeg har fargetonen Honey btw! Den virker beroligende på huden og den er perfekt over/for solbrent hud og myggstikk ;)

Før jeg runder av vil jeg også tipse om en annen fin sommerboks fra Dr Schrammek. Den inneholder rense-skum, Blemish Balm prøver, og solkrem! GOOOD SOMMER!! Og ikke glem giveawayen på Instagram ;)

Anja

6 kommentarer

 1. Fine deg:) hvor er bikinien fra? Kan du legge ved link? :)

  1. Anja Johansen

   Hei hei, tuuusen takk =) det var hyggelig sagt <3 Her er linken : https://my.nelly.com/link/click/93924
   Finnes i flere farger også :) God sommer, og takk for at du legger igjen en kommentar :) Klem

 2. kan ikke huske å ha sett et bilde av deg i bikini før, så må bare… WOW!

  :D

  1. Anja Johansen

   Hehe ;) Legger sjeldent ut bikinibilder. Denne gangen tenkte jeg at det var fint med en forandring, men skal ikke bli en vanesak. Ønsker ikke fokusere på slike bilder :) men det er alltid veldig hyggelig å få komplimenter for noe sånt. Spesielt fordi det ligger hard trening bak;)

 3. Lurer på den linfargede baggen du ofte bruker til håndbagasje med initialene dine i. Hvilken modell er det? Set det er forskjellig modeller på nettsiden

  1. Anja Johansen

   Hei hei:) det er modellen London :)

Kommentarfeltet er stengt.