Fam vacay : Pakking, reise, fly, hotell og diverse DEL 2

HOTELLET

Etter at vi hadde vært en uke i Montecorice, kjørte vi til Roma (ca tre timer), og booket oss inn på hotellet A.Roma Lifestyle HotelVi hadde et familierom som var to dobbeltrom sammen. Lavrans og jeg hadde et stort rom med stort bad, og jentene hadde det samme. Jeg ble fryktelig glad i dette hotellet, og skal vi tilbake til Roma med jentene bor vi absolutt her igjen. De som jobbet på hotellet var så flinke og hyggelige med kidsa, og jeg personlig syntes det var et supert hotell for en familie på fire. Et stort pluss var maten. De hadde et enormt utvalg av mat, og det er umulig å ikke finne noe kidsa ikke liker ;) Det eneste som var minus var at bassenget var litt lite kanskje(?). Det er såpass mange gjester på hotellet, og det er mange som vil bade, hehe. 

Vi vurderte først hotell midt i byen, men det er svært få hoteller som er praktiske med to kids, vogn, leiebil osv. Pluss at hvis man ønsker å få mye ut av pengene, er det fort mye midt i byen som blir aaaalt for dyrt. Se heller på hoteller litt utenfor. A.Roma Lifestyle Hotel ligger neeesten midt i byen og har utsikt rett mot Vatikanet.

Ps: Leier dere ikke bil mens dere er der så har hotellet shuttle-buss (og sykler) dere kan benytte om dere vil rundt i byen.

REISETRILLE

Det var flere som spurte om reisetrillen vår. Det var faktisk helt tilfeldig at det ble denne fordi vi hadde egentlig bestilt den nye Stokke reisevognen. Men trillevognen fra Babyzen yoyo (fra Barnas Hus) er og var helt amazing på denne turen. Selv på brosteinene midt i Roma ;) Det fine med denne vognen er at den går som håndbagasje. Jeg vet noen sa at de hadde hørt med Norwegian om dette, og at de ikke godkjente den, men Lavrans mener (har lest på nett) at denne vognen er den eneste som er godkjent som håndbagasje. Vi fikk i hvert fall med oss vognen helt inn på flyet begge veier.

Vognen veier IKKE NOE, og selv om den ikke kan legges helt ned fungerte det fint for M å sove i den når vi var ute på tur. Men, du får den samme vognen i med liggedel hvis du ønkser det! Du kan kjøpe med en solparaply til vognen, men den er helt utsolgt akkurat nå. Vi klarte oss fint uten. Skjermen på vognen skjermer allerede mye for solen. 

KJØLEBAG

Jeg kjøpte faktisk en kjølebag som vi hadde i bilen hver dag. Den kostet typ 40kr inkl fryskeklossene jeg kjøpte i tilegg. Jeg fylte baggen med vann, brus, og småsnacks (pølsesnacks, klemme-yoghurt). For oss funket det bedre enn å løpe rundt å lete etter vann/diverse. Vi kjørte jo mye, så for oss var det helt perfekt.

Anja

Skriv en kommentar