Roma : Colosseum med kidsa!

Bluse/ American V, Shorts/ Her (jeg har 36), Sandaler/ Her


Hvis du har tenkt deg til Roma med kidsa, vil jeg anbefale å stikke innom Colosseum. Selvfølgelig kommer det litt an på alderen, og hvordan hver enkelt er, men F syntes dette var superkult. Lavrans hadde fortalt henne en hel del, vist henne litt småfilmer, og brukte god tid til å fortelle henne de «viktigste» tingene når det kom til Colosseum. 

Vi booket billetter først via nett, og det vil jeg anbefale alle å gjøre. Lavrans og jeg har vært på Colosseum flere ganger før, men aldri på en søndag. Det er kanskje noe med at det er søndag og alle turistene drar hjem den dagen? Det var mye mindre mennesker der enn det vi var vant til, noe som var superdigg siden vi hadde med de små. De som jobber der er veldig behjelpelig med småbarnsfamilier og hjalp oss frem til heis, riktig kø/luke osv. Det skal sies at jeg så ca tre andre barnevogner der, så det er ikke akkurat mange som velger å ta turen dit med barna. Hehe.

Jeg vurderte bæresele, men det er jeg glad for at jeg droppet. Det er såpass varmt her at jeg tror ikke M hadde hatt det noe behagelig. Jeg så en mor med bæresele, og det så veldig tungt, klamt og ikke minst varmt ut for dem begge. Ta med en trille. M lå bare i singlet-body, drakk/helte vann over seg hele tiden, og sovnet til slutt. 

Siden vi har bil valgte vi å lage vår egen lille tour-bus. Etter Colosseum tok vi en tur rundt i Roma sentrum. Vann i hvert fang, vinduene nede, og litt historie mens vi kjørte rundt og fortalte F hva vi kjørte forbi.

Vi hadde egentlig tenkt til å finne et sted å spise inne i byen, men dro heller til hotellet. Byen er full av liv, og med en slik varme kan det fort bli slitsomt for alle sammen i jakten på et «perfekt sted». Plass til alle, barnevogn, u name it, det kan bli litt mye i en slik varme. Hotellet vårt har et kjempestort utvalgt av mat, det er et rolig område, bassenget er der om vi vil bade, og det er noe med det å kunne slenge seg ned på sengen i et kaldt rom, mens man finner seg selv igjen ;)

Anja

2 kommentarer

  1. Så flott å se dere koser dere, og flinke til å gjøre ting med barna. På deres premisser og uten stress. Ville bare si fortsatt gode sommer, og takk for fin blogg. Koselige bilder, og variert innhold. Aldri vært i Roma, men en gang…

    1. Anja Johansen

      Hei du :) Åh! for en kosleig melding! Tusen takk :) =)
      God sommer til deg og, og takk for at DU tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen. Klemmer

Kommentarfeltet er stengt.